Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam kobietki :) Chciałabym sie Was poradzić bo może któraś z Was miała takowe "objawy", póki co nie chcę robić testu, ponieważ nie chcę się rozczarować kolejny raz, jeśli po prostu coś mi się tylko uroiło. Standardowo, staramy się z mężem o drugiego dzidziusia, jakieś 3 tygodnie temu natchnęło mnie że MOŻE się udało ponieważ przez kilka dni nie miałam apetytu, od kawy mnie odrzuciło mimo że wcześniej zawsze rano przed pracą jak i po musiałam napić się kawki, tak do dzisiaj wcale, jak coś smażyłam to strasznie mnie denerwował zapach, nawet na papieroska nie miałam ochoty chociaż jestem palaczką, po kilku dniach wszystko wróciło do normy oprócz kawy, apetyt mam, zapachy mnie nie drażnią, jestem senna i wiecznie zmęczona, nie mam ochoty na nic. Od tamtego momentu gdy mnie coś tknęło badam szyjke macicy, jak dla mnie jest wysoko i jest rozpulchniona, czasami poboli mnie podbrzusze jak na @, a gdy zrobi mi się wilgotno na wkładce od razu myśle że przyszła @ a tu nic. Jeśli jesteśmy przy szyjce, to co śluzu też jestem zdezorientowana ponieważ śluz w pochwie biały ale na wkładce jest on zabarwiony na żółto i jest go na tyle że w ciągu dnia musze zmieniać wkładke. Oczywiście wykluczyłam infekcje ponieważ wszystko jest w porządku. Natomiast dzisiaj rano wstałam i po zrobieniu porannej toalety gdy się tam podcierałam zobaczyłam krew, nie dużo tylko tak jak zawsze mam śluz tak był zabarwiony krwią, no ale mamy już wieczór a tu nic, wszytko w normie, znowu biały śluz, zgłupiałam. Prosze Was kobitki doradźcie mi coś, czy jest jakaś nadzieja?

wszystko mozliwe ze to ciaza ale radzilabym zrobic test dla pewnosci, wiem jak to jest kolejny raz sie rozczarowac bo mialam tak przez trzy lata, mysle ze lepiej zrobic test niz sie nakrecic wypowiedziami z kafe, bo to moze byc gorsze rozczarowanie, zycze powodzenia, trzymam kciuki zeby to byla ciaza