Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanessa 38

Dieta Dukana Bialkowa

Polecane posty

Gość Vanessa38
to do jutra Milego wieczorku Ci zycze :) paaaaaa

Gość sdmm
Cześć :) Drugi dzień rozpoczety. Na razie zjadłam jogurt, a na potem mam maslankę, na obiad rybę;). Wczoraj zrobiłam zakupy i zapomniałam kupić jajka, a najbardziej lubię rano zjesć jajecznice lub omlet. No i zwazyłam się. Wieczorem wazyłam 74 kilo więc myslę, że startujęz waga 73 i od tej wagi będę sobie odejmować ( mam nadzieję ;) )

Gość Vanessa38
Siemanko ja rano wypilam szkl kefiru a zaraz bede sobie robic omlecik na 2 sniadanko potem na obiad ryba pieczona (losos) musze jeszcze sie spakowac bo w nocy wyjezdzam na 2-3 tygodnie do Szczawna ale obiecuje zagladac tu i pisac jak mi idzie nie zaniedbam diety :)

Gość Vanessa38
wiesz mysle ze przy fazie uderzeniowej zejdzie ci jakes 5kg ze 3 to woda ale i tak czlowiek bedzie lzejszy i nawet te 10-20 deko cieszy jak ubywa no nie?

Gość sdmm
To życzę ci miłego odpoczynku i wytrwania w diecie. Ja będę na pewno zaglądać i pisać jak mi idzie. Kupiłam jajka i gdy wiozłam je rowerem wszyskie mi wypadły i ani jedno się nie stłukło !!!! O matko, chciałabym tyle schudnąć, ale mam chyba zbyt skopany metabolizm licznymi dietami żeby to było możliwe. Na razie

Gość Vanessa38
dziekuje,napewno bede dobrze sie bawic :) ojej...ale to cud ze jajka ocalaly :D nie przejmuj sie napewno schudniesz ;) tylko musimy sie trzymac mocno diety a napewno sie uda:) pij zielona herbate z dodatkiem imbiru jest swietna na poprawe metabolizmu (co prawda nie jest az tak bardzo smaczna:p) ale co to czlowiek nie wypije by sobie pomoc ,ja teraz lece jeszcze na zakupu bo musze co nieco dokupic sobie a jak wyskocze o 1 w nocy to za 7-8h bede na miejscu jak nic sie nie wydarzy :p ale wole jechac nocka bo droga luzniejsza a najgorsze ze lece sama i w takich podruzach lubie sobie podjadac cukiereczki (tego sie boje ) ehh...tak pomyslalam ze kupie gume bez cukru i jakos tam wytrwam...zajrze tutaj jeszcze pozniej ,trzymaj sie i milego dnia dietkowania Ci zycze:)

Gość kasiakasia1984
Ja sie przylacze z mila checia juz raz bylam na tej diecie rewelacja w dwa miesiace schudlam 12 kilo niestety nadrobilam to ze stresu dlatego od jutra zaczynam znow

Gość tyszanka2
Hej dziewczyny! Mi dokladnie dzis mija tydzien od rozpoczecia diety. Mialam tylko 1 dzien uderzeniowki, bo chce schudnac 5kg. Co dzis zjadlam hmm... rano owsianka z 2 lyzek platkow, jogurt naturalny ze slodzikiem, lososia, krewetki, jogurt ze slodzikiem, serek wiejski, budyn dukanowy i u mnie dopiero 16:22(nie mieszkam w polsce) a ja juz tyle zjadlam :D ale nie przejmuje sie, bo i tak nie tyje dopoki jem wszystko z listy. W sumie dzis mam P+W wiec na kolacje musze sobie cos z warzywkami zaserwowac:) poki co w srode sie wazylam i schudlam 1kg, kolejne wazenie w czwartek wiec zobaczymy, ale wszyscy mi mowia ze schudlam po twarzy i nogach:) wydaje mi sie, ze to dopiero woda ze mnie zeszla, ale zobaczymy co bedzie dalej:) powodzenia!

Gość sdmm
Witajcie :) fajnie, że sie przyłączyłyście, w kupie raźniej :) Vanessa, zrób sobie na droge czipcy z wędliny- drobiową wedlinę kroję w paseczki i piekę w piekarniku, czasem posypuję papryką. Smakuja super i nie będzie cię ciągnęło do cukierków. Kasia, trochę szkoda tych 12 kilosków, ale jak się zaweźmierz, to sie uda :) Tyszanka, ważyłaś się ? Ile schudłas w ciągu tego tygodnia?

Gość sdmm
Ups, teraz doczytałam, że schudłaś kilogram ;P

Gość tyszanka2
Tak, schudlam 1kg, ale nie wiem dlaczego wyglada jakby bylo wiecej:) teraz w czwartek sie zwaze i zobaczymy. Aktualnie waze 62 a moim celem jest 58. Dzis pierwszy dzien zapisuje sie do fitness clubu, sauna, basen, silownia, tance:) az nie moge sie doczekac efektow!:)

Gość sdmm
Tyszanka, schudłaś niewiele, ale to dlatego, że szczupła jesteś :) Chcialabym tyle wazyć :( Ja zaczynam dzis trzeci dzień. Trochę mi cieżko, ale to dlatego, że jestem przed @ i mnie nosi. Oby przetrwać kolejny :)

Gość Vanessa38
Witam was dziewczyny :) fajnie ze do nas dolaczacie w grupie bedzie latwiej :) u mnie atrakcyj nie brakuje chodze zwiedzam zamki ... na koniec dnia bylam padnieta z dieta tez w pozondeczku bo sie nie skusilam na nic zakazanego :p piszcie jak Wam idzie? pozdrawiam was serdecznie i życze milego dnia :)

Kurde, a ja dostałam jakiegoś uczulenia :( idę dziś do lekarza, ale mam podejrzenia że to może być od białka... zobaczymy co powie .

Gość gość
hej laski :) jest tu kto jeszcze???? zaczełam od dzis dietkę d.potrzebuję wsparcia i motywacji ,mam do zrzucenia 8kg czy podpowie mi ktoś ile dni mam być na uderzeniówce by sobie nie zaszkodzić ? zaczynam odchudzanie z wagi 64kg 166cm wzr,nigdy wcześniej nie byłam na diecie ale teraz mam nadzieję że sie uda mi schudnąć i pozbyć się nagromadzonej słoniny bo wyglądam jak wieloryb i najwyższy czas to zmienić ,aha ...sorki ale zapomniałam sie przedstawić mam na imię Aneta i mam 32l

3 dni uderzeniowki ci wystarczy :) tu juz dawno nikt nie zagladal, zapraszam do mnie :) ja na dukanie od 19 sierpnia, razem razniej :)