Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomiX2905

Moja dziewczyna ma depresje

Polecane posty

Gość TomiX2905

Witam mam pewien problem otóż moja dziewczyna z, którą jestem 3 miechy wiem że to b. mało ale wiele razem przeszliśmy, ma depresję przez jakieś tam problemy w domu nie wnikam w to ale sytuacja wygląda tak, że mieszkamy od siebie godzinę jazdy i się widywaliśmy raz na tydzień, codziennie rozmawialiśmy przez tel ale gdy dostała tej depresji wgl się nie chce spotykać od miesiąca nasze kontakty wyglądają tak, że ja napisze sms ona odpisze coś w stylu hej, nic, tak, nie i jeszcze do tego ukrywa mnie przed matka bo zerwała z chłopakiem, który miał za nią wyjść i chce chwile poczekać zanim im powie o mnie ja bardzo cierpię z tego powodu, że nie mogę jej zobaczyć ona to usprawiedliwia tym, że bierze mocne tabletki i ciągle śpi a zdaje teraz prawko i sobie z tym wszystkim nie radzi chce jej jakoś pomóc ale ona mnie do siebie nie dopuszcza odwołuje spotkania w ostatniej chwili, ona ma prawie 18 lat ja 17 lat nie wiem co robić

Gość gość
Bierze leki i zdaje na prawko.?

Gość TomiX2905
Tak a są jakieś przeciwskazania?

Gość gość
Wiem,ze przed egzaminem pytaja o choroby itd.I wydaje mi sie,ze takie leki na depresje sa przeciwskazaniem,w prowadzeniu pojazdow mechanicznych.

Dużo razem przeszliście w 3 miesiące? Dopiero co zerwała z facetem? Ty jesteś pewien, że to w ogóle jest związek?

Gość TomiX2905
Rzuciła go dla mnie, bardzo się kochamy i choć ona tego nie okazuje wiem że tak jest. Tak myślę że to jest coś poważnego

Gość gość
odświeżam

Gość ach te historie
*zerwała z chłopakiem, który miał za nią wyjść *bierze mocne tabletki i ciągle śpi a zdaje teraz prawko * ona ma prawie 18 lat ja 17 lat nie wiem co robić heheh dobre :) 18 - latka miała się chajtnąć ale zerwała zaręczyny którego zna 3 miesiące teraz bierze leki zdając na nich prawko zapomniałeś dodać ze jest 2 miesiącu ciąży i jest alkoholiczka

Gość TomiX2905
ten temat to nie jest żart gość z którym była nalegał na nia, znali się pół roku