Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara123456

pogubiłam się

Polecane posty

Gość szara123456

Otóż pracuję w firmie z M, z którym początkowo nie miałam zbyt dobrego kontaktu ale z czasem wspólne przebywanie zmieniło nasze relacje. Nie zawsze nam się dobrze rozmawiało, czasami po prostu siedzieliśmy i milczeliśmy czekając aż znajomi do nas podejdą, twedy to rozmowa się zaczęła kleić. Po jakimś tyg.jego stosunek do mnie zmienił się diametralnie więc i ja się mu odpłacałam pięknym za nadobne. Zaczął mnie unikać więc i ja wychodziłam z pomieszczenia w którym on przebywał, był uszczypliwy więc i ja to robiłam. Było mnóstwo takich sytuacji. Ostatnio jego hobby stało się drażnienie mnie w dość zabawny sposób przez co nasze relacje się poprawiają ale obawiam się, że to może być krótkotrwałe. Nasz wspólny znajomy spytał mnie niedawno czy on do mnie uderza, oczywiście powiedziałam, że nie i niech spyta u źródła a nie mnie. Wcześniej czułam, że w jakiś sposób mu może nie tyle na mnei zależy bo to za dużo powiedziane ale darzył mnie szczególną sympatią , teraz chyba też ale nie chcę znowu się rozczarować. Nie potrafię rozszyfrować o co mu chodzi, może Wy mi pomożecie? pozdrawiam.

Gość gość
w pracy zajmij się pracą, a nie romansami i humorami kolezkow

Gość gość
może nie jest zbyt dojrzały emocjonalnie i stąd takie zagrywki