Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciejek

propozycja obiadu naa niedziele

Polecane posty

Szczesc Boze w niedziele🖐️ Jak spedziliscie weekend? Mam nadzieje, ze udanie. U mnie dzis male zalamanie pogody, troche popadalo, ale juz przestalo i poszlo na zachod. Ciesze sie jednak, bo wczoraj bylo zdecydowanie za goraco, a po deszczu jest cieplejsza woda w jeziorze:) W zwiazku z tym, ze znajduje sie aktualnie nad jeziorem, obiad bedzie tzw. jeziorno - weekendowy, czyli mowiac krotko - bedzie to grill🖐️ Umiecie prawidlowo rozpalic grilla? Ja tak🖐️ Zawsze wszyscy mnie prosza o rozpalenie, bo podobno najlepiej rozpalam🖐️ Zawsze mowia: "Maciek wez rozpal, bo Ty najlepiej rozpalasz grilla". Jestem wiec kims na ksztalt MC (wym. emsi), czyli master of ceremony (mistrz ceremonii, jesli ktos z was nie zna angielskiego). Oto moja propozycja obiadu na niedziele: 1) kielbaski z grilla z musztarda i bulka, 2) karkowka z grilla, 3) salatka grecka, 4) sosy, przyprawy, 5) piwo Celowo zaproponowalem bulki, a nie chleb, bo chleb ktory kupilem w piatek, wczoraj byl juz splesnialy. Jednoczesnie odradzam robienie zakupow w Zabce przy ul. Wyspianskiego w Poznaniu. Ludzie nie kupujcie tam, bo sprzedaja splesnialy chleb, a inne produkty tez sa pewnie stare. Smacznego.

Gość Kubus Muchatek
kielbaski maja w sobie tyle szprycy ze obok miesa tylko lezaly piwo jest dobre ale wino jest lepsze jesli karkowke kupujesz w supermarkecie licz sie z tym ze byla szprycowana nadmanganianem potasu pieczywo biale jest mniej zdrowe niz ciemne :classic_cool: pozdrawiam dietekty z zaolzia

Kielbaski i krakowka z Prosiaczka, wina nie lubie, a co do pieczywa to ja wole biale. Pozdrawiam. Maciek ze Strzeszynka.

I tak sie pozacinam jak zwykle. Mam tyle blizn, ze juz nawet nie licze. Dobrze, ze chociaz sie szybko goja i paznokcie zrastaja.

Obiecalem sobie, ze do listopada naucze sie kroic tak szybko jak ci kolesie z programow kulinarnych i slowa dotrzymam. A zeby sie nauczyc, to trzeba cwiczyc. A ze noze i scyzoryk mam ostre, to jest jak jest.

Nie jestem sierotka, bardzo sprawnie posluguje sie biala bronia. Chce sie tez nauczyc strzelac z luku i lowic ryby dzida.

Gość Kamila216
to był bardzo trudny, smutny i dłuuuugi weekend...;(

Kamila, na hobby i pasje zawsze znajde czas. Skoro na kafeterie i inne moje hobby znajduje, to znajde tez na lowiectwo i wedkarstwo.

Też trza się zapisać do jakiegoś koła i wykupuć kartę wędkarską, coś koło 200zł rocznie. Dostaniesz znaczek i wkleisz sobie do karty wędkarskiej.