Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja leze i leze i leze

Jak sobie radzicie bez seksu dziewczyny muszące leżeć w ciąży

Polecane posty

Niestety jest tak, że muszę leżeć. Seks wykluczony.Jak sobie z tym radzicie? Mam wytrzymać 9 miesięcy? To w ogóle możliwe?

Gość gość
powiem ci szczerze, że ja nie musiałam leżeć i nie miałam ciąży zagrożonej więc nie musiałam wystrzegć się seksu a mnie w ogóle do niego nie ciągnęło. przez całą ciążę ( teraz jestem w 39 tyg) mogłabym tego w ogóle nie robić. libido obniżyło mi się chyba do -100 ;)

Gość gość
ja też miałam leżeć, pessar i skracająca się szyjka, infekcje od samego początku - zero seksu. to sobie palcem pomagałam i to był błąd!!! :( bo sobie tylko skurcze wywołałam i wylądowałam w szpitalu. teraz zero seksu i orgazmów - jestem w 30tc i modle się, by dociągnąć do 38tc - choć normalnie mam aż sny erotyczne i raz to nawet miałam orgazm przez sen :D który mnie obódził, był tak silny, że aż mnie wszystko bolało i jeszcze bardziej się wystraszyłam :o

No właśnie nie można mieć orgazmu bo skurcze. To jest koszmar.Sny erotyczne też zaczynam mieć. A przede mną jeszcze 30 tygodni :P

Gość ahosiiiiczkaaa
Chyba bym umarła bez seksu w ciąży. Mogłabym codziennie rano i wieczorem-jestem w 31tc. Mąż za to co 3 dzień! Bo on się boi że dziecku krzywdę zrobi:P:P A przed ciążą się kochaliśmy i 2 razy pod rząd....A jak się brzuch duży zrobił to już tak często mnie nie napastuje;/ W sumie i od tych upałów ostatnio to i ja mam chęc mniejsza, ale jak się upały skoncza to sobie odbijemy. Pozdrawiam wszystkie muszące leżec w abstynencji i wytrwałości!!!!!!