Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natarczywa koleżanka podbija do mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomą która jest dziewczyną kolegi mojego faceta. Na każdej wspólnej imprezie ona klepie w kółko imie mojego faceta, mówi do niego zdrobniale, wydziera sie, popisuje. Swojego faceta olewa totalnie. Ona jest dla mnie do obrzygania miła, ale stara się trzymać mnie na uboczu. z tego co mi mówiła, nie traktuje obecnego partnera poważnie, oświadczył się jej co celebruje przy każdej okazji, szczyci się tym. Mój chłopak nie odbija piłeczki, jest obojętny, przytula mnie, całuje, komunikuje wyraźnie, że jest zajęty. Ta uparcie, pcha się bliżej niego. Jak był po alkoholu zaczęła się na nim wieszać, wzięła go pod rękę prowadziła do domu, wszyscy szliśmy, ja i jej chłopak zupełnie skołowani obserwowaliśmy tylko obrót sytuacji. Oczwiście, miałam pretensje do swojego faceta, ale uważam, że nieuzasadnione. Nie chce sie ośmieszać i robić sceny zazdrości, nie wiem czy to ja powinnam zareagować czy bardzej mój facet. Drażni mnie ignorancja mojej osoby, ona nic sobie nie robi z mojej obecności. Krótko: jak dac tej p*****e raz, jasno i wyraźnie do zrozumienia gdzie jej miejsce?

Gość gość
Weź ją na bok jak nikt nie widzi i wp*****l raz a dobrze. Odczepi się, sprawdzone :D

Gość gość
Sugestia tylko dla patologicznych przypadków, które nie rozumieją co facet do nich mówi.

Gość gość
Momentami mam ochotę to zrobić. zwłaszcza, że ona potrafi wrzucać po wspólnych imprezach jakieś cytaty o niespełnionych miłościach etc. Mam wrażenie, że w jej głowie stworzyła się jakaś niesłychana opowieść z harlequina

Gość gość
Roochaj psa gdy sra!

Gość gość
Zdystansujcie ją. Jej chłopak nie reaguje? :D

Gość gość
jej chłopak jest w nią zapatrzony, nie chce widzieć pewnych rzeczy bo jest mu wygodnie, ale z drugiej strony on nie jest spełnieniem jej oczekiwań jak twierdzi, nie kocha go czy powinnam więcej wymagać od swojego faceta? czy to on powinien jej zwrócić uwage czy ja? przyjaźnimy sie wszyscy, lubimy się nie chce zepsuć mu przyjaźni z kumplem

Gość gość
Twój chłopak musi jej dobitnie powiedzieć, że nie jest zainteresowany i ona nie jest w jego typie, na większość lasek to działa.

Gość gość
nie powinien tak jej powiedzieć, w razie gdy ta jego dziewczyna oficjalna bedzie miec focha albo okres to sie pozbawi rezerwowego dymanka

Gość gość
To już od niego zależy, gdyby jej tak powiedział to by się pozbył nachalnej panny, widocznie nie ma jaj ;)

Gość gość
ja takich piiizd to nie nawidze. Stronie od tak niskiego poziomu towarzystwa. Jakbym mieszkała w tym mieście co ty, to nawet za darmo bym jej za Ciebie wpieprzyła bo nienawidzę jak sie ktoś wpieprza w związek. No ale przypuszczam ze w de nie mieszkacie :/ Porozmawiaj o tym na spokojnie z facet i stanowczo powiedz ze ma dac jej do zrozumienia, że ma skończyc z tymi cyrkami. No chyba, że mu się to podoba bo nie dość, że to nie wypada wobec ciebie to tak samo nie wypada pozwalać się podrywać dziewczynie KUMPLA. Widocznie to nie jest taki kumpel tylko dobry znajomy

Przy następnej wspólnej imprezie jeśli zacznie się tak zachowywać niech twój chłopak przy wszystkich ( na wypadek gdyby potem chciała tworzyć nierealne historie i skłócić was ze znajomymi) głośno i wyraźnie zakomunikuje jej że nie jest nią zainteresowany. Jeśli to nie pomoże zwróć uwagę jej partnerowi i powiedz by ją ogarnął bo ty sobie nie życzysz takiego zachowania jeśli zleje temat weź laskę na stronę prz***dol i każ się odczepić.

Gość Ludzie nie maja co robić
Laska nie świruj. Ja tak z każdym kumplem imprezuje. A moje kochanie jakby wielbicielke miało to sam sobie poradzi. Nie muszę go pilnować jak psa. A jak pójdzie za inną to lepiej późno niż później. Pozdro 600

Gość gość
za rękę pod rękę jakaś c***a z moim przy mnie? no chyba szczyt chamstwa i obraza mojej osoby,a ja wymagam szacunku dla siebie,więc jak tak idą podchodzę i pytam się co ona robi? czy mam dać w pysk jej czy jemu,w pysk dostaje on,a jej każę spływac do swojego ,jak jest tak nienormalna że dalej go ciagnie każe mu z nią coś zrobić,on robi,to oczywiste,a jakby nie zrobił to następnego tygodnia jestem z innym ,proste

Gość gość
raz realnie miałam podobną sytuację,powiedziałam co myślę jemu,załatwił to od razu,ale i tak go rzuciłam :-) nie lubię kretynów którym trzeba coś tłumaczyć oczywistego