Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana89

problem z mamą

Polecane posty

Gość skołowana89

Drodzy internauci Witam i mam nadzieje ze tu na formu znajde pomoc albo jakas porade. mam ostatnio straszny problem z moja mama która ostatnio odnalazla wielką milosc i ma wszytsko w nosie nie wiem jak mam jej przemowic do rozsadku i zeby znowu zaczela zachowywac sie normlanie i miec dla nas czas i wogole zachowywac sie jak na kobiete w jej wieku, która ma dzieci a nie 15 lat

Gość skołowana89
moze otruję cholere i będzie spokój

Gość kkobietaDojrzała
pewnie, ma się nadal poświęcać. Najlepiej niech sobie wątrobę wyrwie i was nakarmi a potem i tak NIKT tego nie doceni. PO ILE MACIE LAT ?

Gość skołowana89
ja 15 a brat 11

Gość skołowana89
a w ogóle to matka jest od tego żeby się poświęcać,a nie z konkubentami fikać po świecie

Gość skołowana89
ja mam 24 bracia 21 i 15

Gość kkobietaDojrzała
ale konkretnie co ma w nosie i czym się charakteryzuje jej "nienormalne" zachowanie? a gdzie jest Wasz ojciec?

Gość skołowana89
ojciec jest w pokoju obok,a matka kocha się z tym panem w kuchni

Gość kkobietaDojrzała
hehe.... no to w końcu JAK - bo to ważne

Gość skołowana89
i nie chodzi o to zemusi sie nam strasznie poswiecac ale wszytskie obowiazki spadly teraz na mnie nie dosc ze ja utrzymujemy bo pewnie nie zarabia nawet polowy tego co my to jeszcze musze patrzec ale jak moja wlasna matka nie ma do siebie wogole szacunku i zamieni sie w jakas idiotke tylko dlatego ze pozala faceta a zreszta zawsze ywdawalo mi sie ze dla prawdziwej matki dzieci sa najwazniejsze

Gość skołowana89 prawdziwa
no wiec moj ojciec umarl w zeszlym roku a od miesiaca spotyka sie jakims facetem nawt nie z jakims tylko z bylym zjamomym

Gość kkobietaDojrzała
hehe z nicku wynika że faktycznie masz 24 lata... DO ROBOTY SIE WEŹ WRESZCIE teraz widzisz jak ciężko z obowiązkami domowymi !

dzięki wogóle bo nie ładnie jak człowiek szuka pomocy żeby jakos sie z tym uporac a ktos nieustannie robie sobie jaja

dzięki wogóle bo nie ładnie jak człowiek szuka pomocy żeby jakos sie z tym uporac a ktos nieustannie robie sobie jaja

Gość skołowana89
sama sie weż do roboty,pewnie nikt cie nie dyma i plujesz jadem

Gość kkobietaDojrzała
niech się spotyka, ma prawo - jest wdową

cały czas jej pomogalam wiec akurat to nie jest nic dziwnego ale zawsze jakos sobie pomagalysmy a teraz jak ja nic nie zrobe to leze i nie ejst to wazne bo ona albo na fb albo pisze z nim smsy ale poprstu tak jak wczoraj wyszla wieczorem i do tej pory jej nie ma nie martwiac sie o to czy jest co jesc a wystarczyloby zeby cos mi pwoiedziala ale nie i wydaje mi sie ze nie jest to normalne zachowanie

Gość gość
w twoim wieku bycie zazdrosnym o matkę to normalne wyobraź sobie że poza byciem matką ona jest kobietą, która chce się podobać facetom, mieć udane życie i być szczęśliwą to egoizm z twojej strony że uważasz że twoja matka ma żyć tylko wami i waszymi potrzebami będziesz kiedyś w jej wieku to zrozumiesz, bycie matką nie oznacza że pozbywasz się na stałe własnych pragnień, potrzeb, tożsamości i potrzeby bliskości zazdrość jest bardzo niedojrzała odwróć sytuację, jakbyś ty się czuła gdybyś poznała chłopaka a mama robiłaby wszystko by cię do niego zniechęcić lub uniemożliwić kontakt z nim ? zrezygnowałabyś z tej znajomości bo ona tego od ciebie oczekuje ?

Gość skołowana89
ale ona spotyka się z jednym,a sex uprawia z sąsiadem,to nie fair,mam donieść na nią?

Gość kkobietaDojrzała
czy twój brat ma dziewczynę?

no tak tylko dlaczego licza sie tylko jej uczucia i nawet jak hce niech sie z nim spotyka tylko nie jest to do konce ok ze jak juz ma tylko jego to my nie jestemy wazni a niestaty tak jest zostawla nas sobie samych i nawet nie wazne o mnie czy mojego brata ale mam jeszcze mlodszego brata ze straszliwymi problemami i tylko ona byla w stanie jakos sie z nim dogadac a teraz nas poprostu zostaliwla samych sobie i tyle

Mało tego ten jej fagas proponował mi seks, raz nawet chciał mnie pocałować. O co mu chodzi?

Gość kkobietaDojrzała
skąd jesteście?

no nic nie wzne przpraszamm ale chyba jeda nie dostane tu porady jak ktos ciagle bedzie sie nasmiewal dla kogos moze z powaznych problmow zieki czesc

Gość kkobietaDojrzała
poczekaj,odpowiedz mi na pytanie,a ja postaram się jakoś zaradzić sytuacji

Gość kkobietaDojrzała
Sama kiedyś dawałam duupy to wiem o co chodzi

Gość gość
Jesteś dorosła, czego oczekujesz od matki, ma cię całe życie niańczyć ?

Gość Ale to już było
Nie rozumiem o co ci chodzi? Matka ma prawo mieć kogoś.Dzieci założą swoje rodziny a ona zostanie sama?! Dzieci na pewno nie mają nic do rzeczy zwłaszcza że są dorosłe.

Gość gość
moze dziecmi nie jestescie, ale zachowujecie sie jak dzieci. Twoja mama to tez kobieta i moze miec wlasne zycie. Ma wam uslugiwac dopoki jej nie zostawicie samej? Bo pozniej ajak juz bedziecie chcieli miec wlasne zycie to taka mam bedzie dla was udreka. No ale oczywiscie najwazniejsi jestescie wy, a mama to sluzaca, ktora ma nie miec wlasnego zycia i sie dostosowac do waszych oczekiwan.