Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet i i i

moja psychika przez to wysiada

Polecane posty

Gość gość
To co ona opowiada i jej kuzynki to nieistotne bzdety istotne jest na kogo jest umowa kredytowa i na kogo kupione jest mieszkanie to są istotne sprawy, konkrety, konkrety.....idź do prawnika i zrób porządek z tymi sprawami mieszkanie kupione przed ślubem ? czy po ? jeśli mieszkanie tylko twoje, niech zwija manele i wraca do rodziców, a ty mieszkanie sprzedaj jak będzie famazoniła o tym co kuzynki pomyślą lub powiedzą, uświadom ją że to cię nie interesuje uporządkuj kąta i sprawy majątkowe a wtedy cyrki się skończą skoro jej rodzice mają dom to na bruk jej nie wyrzucasz nie macie dzieci więc nie musisz dawać się wciągać w durne manipulacje ona najwyraźniej chce ci uprzykrzyć życie i rozwalić związek, na zasadzie, ona nie jest szczęśliwa więc i ty nie możesz

Gość gość
uporządkuj konta....

Gość Facet i i i
pamiętam jak pierwszy raz powiedziałem jej ze kogos mam ze sypiam z ta osoba i ze chce odejsc a ona mowi do mnie chodź pojedziemy na zakupy bo nic nie ma w lodówce i to byla jej reakcja :/a jak bylem na zakupach spotkalem tam moja obecna kobiete myslalem ze moje serce za nia poleci i juz wiedziałem ze musze od żony odejsc

Gość gość
Nie pozwól swojej żonie wejść na głowę. Ja mam podobną sytuację , tylko że ja jestem tą drugą. Mój facet jest prześladowany przez jego byłą żonę i jego dorosłą córkę psychicznie chorą . Z żoną rozszedł się kilkanaście lat temu a córka zachorowała dwa lata temu bo zaczeła brać narkotyki. Ze mną jest już czwarty rok ale chyba nie dam rady , przychodzi wieczór i zaczyna się , ciągle telefony to od byłej żony to od córki. Jedna skarży się na drugą. Gdy mamy jakiś wolny czas , to już jest normą, że zawsze one muszą mieć jakiś problem. Doszło do tego że w każdy weekend gościmy u nas w domu albo córkę albo jej mamusię albo obie razem. No i zawsze z jakimiś problemami . One nie mogą sobie poradzić. A najgorsze w tym wszystkim , że ja już też sobie z tym nie radzę. Chyba zostawie to w cholerę. Jedna tylko moja rada jeś kochasz obecną swą kobiete nie dopszczj by Ci Twoja była życie zatruwała jak pasożyt.

Gość Facet i i i
a najgorsze jest to ze ona nie tylko mnie dręczy, ciągle dzwoni do mojego ojca ktory gdzies tam w sobie to wszystko przeżywa, dzwoni tez do mojej siostry ktora teraz jest w ciąży a nie jest pierwszej młodości i ciążą jest zagrożona a ta jeszcze ja gnebi zeby pogadala ze mna ze ona jest samotna ze ona kocha ze nie znajdzie nikogo innego

Gość Facet i i i
nie wiem juz jak mam sie odciąć, okropne w tym wszystkim jest to ze pracę mam naprzeciwko mieszkania w którym ona mieszka . Widze ze moja kobieta stara sie mnie wspierać ale jest jej bardzo ciężko. Pisze tu bo nie wiem czy z dobry jestem czy po prostu glupi ze daje sie wkrecac

Gość gość
A pomyślałeś chociaż raz jak naprawdę czuje się ta eks czy liczysz się tylko ty tu i teraz???K***a chłopie kiedyś coś jej obiecywałeś i teraz tak brzdęk i musi się ze wszystkim pogodzić bo ty tak chcesz????Chcesz spokoju to załatw szystko jak honorowy cżłowiek bo na ten moment to może sąd orzec rozwód z twojej winy i d**ę ci usmażyć.