Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet i i i

moja psychika przez to wysiada

Polecane posty

Gość Facet i i i

Juz prawie rok odkąd odszedłem od żony, a ona ciagle nie daje mi spokoju, dzwoni z byle bzdurą przez co cierpi na tym moj obecny związek kocham moją obecna partnerke i nie chce jej stracić ale nie wiem jak przemówić do rozsądku mojej byłej

Gość Kubus Muchatek
po prostu do niej wroc

Gość Facet i i i
nie chce do niej wracać, źle czuję się z tą kobietą. Nikt nigdy nie dal mi tyle ciepla co moja obecna partnerka

Gość gość
kategorycznie zakaz jej kontaktow, najlepiej zmien telefon, maila i FB tak, zeby nie mogla cie przesladowac :O rada o powrocie idiotyczna- niby dlaczegi mialby wracac do baby? tylko dlatego, ze go sciga desperatka?

Gość Facet i i i
nie chce obudzic sie jako stary facet ze świadomością ze zmarnowalem życie z nieodpowiednia osoba wiec odszedłem, ale ona ciagle wydzwania pyta co robię, płacze ze czuje sie samotna a za chwile okazuje sie ze zamierza walczyć o mieszkanie samochód aby tylko jak najwiecej wyciągnąć

Gość Facet i i i
z telefonem jest problem bo mam służbowy i zwyczajnie nie moge go zmienić , wyłączam więc ten telefon po wyjściu z pracy ale gdy tylko siedze w pracy telefony od niej powtarzają sie doslownie co pięć minut to juz staje sie nienormalne, gdy pogadam z nią ostrzej to mam spokoj na dwa lub trzy dni a potem od nowa

Gość gość
powiedz jej, ze jesli kolejny raz zadzwoni, zglosisz ja na policje. i tak zrob. to, co ona robi, jest karalne i nazywa sie przesladowaniem. a nr sluzbowy- no coz, pogadaj z szefostwem, moze ci wymienia. albo zamien sie z kims i uczul go, ze babsko bedzie dzwonic i zeby nie podawal twojego nowego numeru. kilka razy zadzwoni i jej sie znudzi/

Gość gość
chłopie sam sobie wszystko komplikujesz zrób podział majątku jeśli jesteście po ślubie, macie dzieci ? nie rozumiem co za problem zmienić numer telefonu ? kupujesz nowy i podajesz kontrahentom, albo opcjonalnie wpisujesz na czarną listę numer byłej i takie połączenie jest blokowane widzisz że dzwoniła, ale ani nie słyszysz dzwonka ani cię to nie wkurza w ciągu dnia

Gość Facet i i i
jak powiem jej kilka mocniejszych słów to słyszę " świetnie sobie bez ciebie poradzę, wcale cie nie potrzebuje" wtedy czuje ulge a za kilka dni telefony " potrzebuje pomocy , mam gorączkę, rodzice nie cha mi pomóc" i tak cały czas

Gość gość
moj drogi, musisz sie od niej kategorycznie odciac i tyle. napisalam ci co masz zrobic. ona sie nie odczepi sama z siebie, a dodatkowo zrujnuje twoj zwiazek.

Gość Facet i i i
wiem ze sam wszystko komplikuje, do rozwodu jeszcze kilka miesięcy a ona jest świetna aktorka dzwoni do mojego ojca i placze zeby do niej przyszedl bo jest samotna a za chwile okazuje sie ze zamierza zabrac mi samochod ktory byl prezentem od mojego ojca, pozwoliłem jej złożyc pozew zeby poczula sie lepiej psychicznie i obiecywała ze spraw majatkowych nie bedzie sie czepiac

Gość Facet i i i
wiem ze sam wszystko komplikuje, do rozwodu jeszcze kilka miesięcy a ona jest świetna aktorka dzwoni do mojego ojca i placze zeby do niej przyszedl bo jest samotna a za chwile okazuje sie ze zamierza zabrac mi samochod ktory byl prezentem od mojego ojca, pozwoliłem jej złożyc pozew zeby poczula sie lepiej psychicznie i obiecywała ze spraw majatkowych nie bedzie sie czepiac

Gość Facet i i i
widze jak cierpi na tym moja obecna kobieta , juz raz przez to prawie ja straciłem spakowala sie i wyprowadziła , szkoda ze tamta nie porfi mieć tyle honoru i tak zrobić po prostu sie odczepic

Gość gość
z toksycznymi osobami i manipulantami można poradzić sobie tylko w jeden sposób: odizolować je od siebie i być konsekwentnym a ty konsekwentny nie jesteś, ona to widzi więc wodzi cię za nos już za pierwszym razem gdy jej ustąpiłeś dałeś jej przyzwolenie na kolejne takie akcje swoim rodzicom powinieneś wyjaśnić by nie angażowali się w wasze sprawy i zawsze na wszelkie jej telefony odpowiadali krótko, to nie ich sprawa nie napisałeś czy macie dzieci, bo dzieci niestety rozszerzają jej pole wpływów na ewentualnych dziadków, dzieci są świetnym argumentem do wszelkich działań zaczepnych i manipulacji szczerze współczuję

Gość gość
Niektórzy ludzie nawet usuwają historię z przeglądarki. Ale co wam da to usuwanie histori? Przecież pisałem tu na forum wielokrotnie o powszechnym szpiegowaniu przez internet. X Ten program przeszukuję bazę danych każdego dostawcy neta i podglądacze mogą przy jego pomocy sprawdzić historię WSTECZ co robiła dana osoba w necie( np. miesiąc do tyłu) - bo wszystko jest logowane u waszego dostawcy neta. X A podglądaczem może być wasz znajomy, osoba z pracy, sąsiad, albo nawet i wasz mąż.....

Gość gość
Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

Gość gość
Alfred ? idź zajmij się czymś bo za dużo w necie siedzisz i dajesz okazję "podglądaczom"

Gość gość
chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość Facet i i i
nie mamy dzieci , a to ze raz jej uleglem i pomoglem to racja no zwyczajnie litość sie we mnie odezwała. moja obecna kobieta ciagle mówi nie odbieraj telefonów ona widzi ze raz sie ugniesz i bedzie tak robiła ciągle. Ona została w naszym mieszkaniu na ktore jest kredyt ja zacząłem wynajmowac i martwie sie ze nie bedzie miala jak placic ale w sumie przeciez to jej wybór ze tam zostala a niedaleko ma rodziców ktorzy maja duzy dom przeciez moglaby tam wrocic to ona wielka pani tam nie wróci

Gość gość
jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km. X Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość gość
Facet, za dużo o niej myślisz, za dużo się angażujesz rok to kupa czasu, była miała dosyć czasu by się ogarnąć i przyzwyczaić do nowej sytuacji dobrze że nie macie dzieci niedobrze że zajmuje mieszkanie za które ty płacisz może powinieneś spróbować je sprzedać ?

Gość gość
Niektórzy ludzie nawet usuwają historię z przeglądarki. Ale co wam da to usuwanie histori? Przecież pisałem tu na forum wielokrotnie o powszechnym szpiegowaniu przez internet. X Ten program przeszukuję bazę danych każdego dostawcy neta i podglądacze mogą przy jego pomocy sprawdzić historię WSTECZ co robiła dana osoba w necie( np. miesiąc do tyłu) - bo wszystko jest logowane u waszego dostawcy neta. X A podglądaczem może być wasz znajomy, osoba z pracy, sąsiad, albo nawet i wasz mąż.....

Gość gość
Alfred, mówiłam już, spadaj stąd, nikogo nie interesują twoje schizofreniczne urojenia o byciu podgladanym

Gość gość
ludzie nie piszcie o sobie tyle w sieci. Ludzie którzy zajmują się szpiegowaniem( mogą to być wasi sąsiedzi,znajomi) innych to czytają i mogą was namierzyć a nawet widzieć waszą twarz przez(LCD, plazmę). X To mogą być nawet wasi znajomi z pracy i mogą to wykorzystać przeciwko wam....a nawet stwarzać nieprzyjemności pewnego rodzaju....

Gość gość
ludzie nie piszcie o sobie tyle w sieci. Ludzie którzy zajmują się szpiegowaniem( mogą to być wasi sąsiedzi,znajomi) to czytają i mogą was namierzyć a nawet widzieć waszą twarz przez(LCD, plazmę). X To mogą być nawet wasi znajomi z pracy i mogą to wykorzystać przeciwko wam....a nawet stwarzać nieprzyjemności pewnego rodzaju....

Gość gość
Niech podglądają. Jest tak gorąco ,że siedzę prawie naga przed kompem ,niech sobie popatrzą na fajną laskę.

Gość gość
Spadaj Alfred bo zacznę Cię podglądać i napiszę RAPORT do Twojego szefa

Gość gość
Do autorki tematu - teraz ci wszyscy podglądacze cię namierzyli i się na ciebie patrzą przez LCD, znają twój adres zamieszkania....

Gość Facet i i i
tzn ona płaci za to mieszkanie jak na razie ale boje sie ze nagle przestanie a nir bedzie chciala sie z tamtad wynieść, o powrocie do niej nawet nie ma mowy zwyczajnie jej nie kocham i widze ze jej zależy tylko na wygodnym i spokojnym życiu. Bo dzwoni i placze ze kuzynki sie z niej śmieją ze ją zostawiłem

Gość gość
Do autorki tematu - teraz ci wszyscy podglądacze cię namierzyli i się na ciebie patrzą przez LCD, znają twój adres zamieszkania....