Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna załamana

nie napisał po pierwszej randce

Polecane posty

Gość panna załamana
no już jestem.. coś z netem mialam Boze, bo nie wytrzymam!! nie umiesz czytac ze zrozumieniem, oczywiście ze mu napisałam po tych smsach!!!!!! To on nie podtrzymał kontaktu, dalej i tyle!!! Ludzie, trzymajcie mnie! Nie pisz juz wiecej, bo to NIE ma sensu!

Gość gość
wiesz, jest wiele osób, z ktorymi sie fajnie rozmawia, ale nie oznacza to,ze z kazdym z nich mamy sie umawiac na randki. Mysle,ze milo mu sie gadalo, nie poczuł chemii, moze do tego troszke sie przestraszyl.ze ty poczulas i bedziesz to chciala ciagnac . Nie jestes w jego typie, choc niz zlego o tobie nie mysli. Samo zycie, szukaj dalej.Byc moze odezwie sie kiedys do ciebie , jako kolega, wtedy tez sobie wiele nie obiecuj. Ale kolege mozna miec.

Gość gość
nie unos sie tak, bo zlosc pieknosci szkodzi

Gość panna załamana
ok, wiem ale to akutat on mi zaproponowal spotkanie i tyle..> Poza tym caly czas sie na mnie patrzyl, dotknał mnie ręka a ja jego włosow. Wiec fajnie bylo, ale sie skonczyło. Jak napisze, to napisze a jak nie to nie. Jakos specjalnie mi na tym nie zalezalo, bardziej z ciekawosci dlaczego tak postapil

Gość gość
od takich jak autorka to lepiej trzymac sie z daleka glupia sobie cos ubzdura i gotowa nawet po trupach osiagnac cel.

Gość panna załamana
To od Ciebie lepiej trzymać się z daleka, bo za grosz nic nie kapujesz :P Ja napisałam powyżej, że mam na to wszystko zwis, a Ty dalej swoje... Rób tak dalej, powodzenia :)

Gość panna załamana
JUż Ci z resztą powiedziałam, że nie chce żeby taka osoba jak Ty się więcej wypowiadała, za nic taktu. Ech...;/

Gość gość
zwisa Ci to tak bardzo, że jesteś "panna załamana"