Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet gostek

w co inwestować

Polecane posty

Gość sweet gostek

Jak myślicie, w co zainwestować, aby zystać? piszcie wszystkie logiczne i sprawdzone sposoby, pozdrawiam :)

Gość gość
w c*pe,jak dobrze zainwestujesz to się szybko zwróci

Gość mensed
jest duża inflacja wszystkich walut, myslę że nalezy inwestować w rzeczy, akcje....

Gość ruska_swolocz
bron i konserwy to sie zawsze moze przydac :D

Gość bernank
w papiery na GPW , to jest 1000 razy lepsze i pewniejsze od lokaty , w kilka dni można zarobić kilka tysięcy PLN bez wychodzenia z domu a teraz GPW wychodzi z dołka i wszystko idzie na północ

Gość misiasiusiara
najlepiej w lotto :) inwestujesz 3 zł a zyskujesz przy wielkim szczęściu 8 milionów :)

Gość bernank
a jak myślicie, gdzie inwestuje naszą kasę Rostowski , ZUS , OFE i ludzie z biznesu , tylko na GPW , do niczego nie namawiam ale ..... !

Gość bernank
a jak myślicie, gdzie inwestuje naszą kasę Rostowski , ZUS , OFE i ludzie z biznesu , tylko na GPW , do niczego nie namawiam ale ..... !

Gość gość
nie ma madrych, zloto tez raz spada, raz rosnie, nieruchomosci - szkoda gadac, dziela sztuki - rzecz wzgledna,wszelkie akcje - loteria. najlepiej inwestowac w siebie, w dzieci , rodzine - w swój rozwoj, ciekawe zycie- bo to zawsze bedzie procentpwac i nie przepadnie.

Gość zielonacytryna
ja bym chyba wolała zagrać na giełdzie albo popatrzeć w oferty funduszy inwestycyjnych. Mój mąż ostatnio przeglądał tutaj oferty Domu Maklerskiego Mbanku http://www.mdm.pl/ . Oboje zastanawiamy się jakby tu konkretnie pomnożyć nasze oszczędności. Chcemy żeby w końcu zaczęły na siebie zarabiać.

Gość gość
najlepsza inwestycja to kryptowaluty bitcoin BTC poczytaj patrz na kurs ciągu roku podrósł wielokrotnie - da sie niezle zarobić na kopaczkach jak masz kapitał wiekszy jak mniejszy to na spekulacji

Gość wierze jej czy nie wieze jej
w bron i konserwy bo to sie zawsze przyda 🖐️

Gość gość
W banany

Gość gość
najpewniejsza inwestycja to zakup ziemi. Nikt jej nie ukradnie, nie spłonie, a ceny będą tylko rosnąć.

Gość pod Arkadami
w galaktyke Abdromedy

Gość k26
w jaki bitcoin ? tylko w stanach mozna jakies gowno za to kupic a poza tym banka peknie i bedize po kasie.jakie zloto? wszedzie dzis pisza ze lucie kase stracili.jaka ziemia? zeby inwestowac w ziemie trzeba bylo ja kupic w 2002 a nie teraz.inwestoj w swoj łeb gosciu,nikt ci nie powie gdzie lezy kasa a ty pojdziesz i podniesiesz albo lokaty,ktos z was porownywal kiedys lokaty i obliczal rzeczywisty zysk? nikt caly c....j z tego jest a nie wiadomo jakie warunki trzeba do tego spelniac,sa takie sciemy ze glowa mala.to samo fundusze inwestycyjne jak ktos tu wyzej wspomnial.przeczytaj cala umowe 3 razy to ci wlosy wypadna z tych zyskow 30zl zysku po roku zamrozonych 10tysia, a jak nie dotzrymasz warunkow umowy to nie dostaniesz ani GROSZA

Gość kamia33l
Najlepiej chyba inwestować w grunty. Szczególnie takie, gdzie istnieje możliwość wybudowania np. ośrodka wczasowego lub hotelu. Mogą to być np. działki w okolicach nadmorskich miejscowości, bo takie tez są na sprzedaż http://www.dzialkanadmorzem.pl/ lub w samych górach.

Gość aniaSS
Tylko że grunty to jednak droga inwestycja ma która nie każdego stać. Dla większej liczby osób bardziej dostępne są inwestycje np. w złoto choćby z klubem paytrade.eu/en gdzie inwestujemy na globalnej matrycy i możemy liczyć na niezłe prowizje.

Gość mariuszgorka
Dlaczego zatem nie inwestować w ramach programów partnerskich? Początkującym proponuję np. inwestycje w rozbudowę sieci ekranów LED, na których wyświetla się reklamy - pewna inwestycja. Zajmuje się tym firma Disign Partner (http://www.disign.pl/).

Możesz inwestować w jakieś akcje , obligacje. Jednak najpierw musiałbyś gdzieś poćwiczyć żebyś nie był stratny. Zapoznaj się z http://www.aviva.pl/inwestycje/ , myślę że dowiesz się troszkę więcej i będziesz wiedział czy to jest dla Ciebie czy jednak może skorzystasz z czegoś innego.

Gość GabryśkaJ
A moim zdaniem warto postawić w inwestowanie w nieruchomości. Z tego co zauważyłam, to teraz bardzo opłaca się inwestować w hale produkcyjne. To dość opłacalny interes na chwile obecną. Widziałam ze tutaj http://www.cobouw.pl/hale-produkcyjne można uzyskać na ten temat dużo więcej informacji. Przy inwestycji w taką hale mamy możliwość ciągłego rozwoju i kolejnych inwestycji.

Gość gość
Jasne, ja tez gdzies słyszalam,ze w nieruchomosci to opłacalna inwestycja. A co do takiej hali - co sądzicie o postawieniu jej z płyt warstowywch takich jakie tu http://www.izopanel.pl/ mają? słyszałam,że to solidne wykonanie.

Gość kocionki
Możliwości jest duzo zalezy ile kapitału i jaka wiedza ekonomiczna. Warto zdywersyfikowć portfel. Na przykład ja korzystam z usług specjalisty finansowego który mi pomaga określić ryzyko i doradza jak zarządzać kapitałem. Nazywa sie Bralczyk.

Gość gość
Chcesz zarabiać duże pieniądze na GPW? Jest tylko jedna metoda – ryzykuj! Jest wiele firm, których akcje wyglądają obiecująco np. akcje Grupy jaguar. Myślę że warto w nie zainwestować, i sam mam zamiar to zrobić jak najszybciej.

Gość markovvvy
Jak się na giełdzie nie znasz to trzymaj się z daleka od inwestowania w akcje o forexie już nie wspominając. Lepiej wybrać coś dużo stabilniejszego na przykład inwestycję w złoto. Tu masz np porównanie sklepów, które sprzedają złoto inwestycyjne: http://www.cenyzlota.info/sklepy