Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU ZA NIEGO WYSZłAM

Polecane posty

Gość gość

co ja w nim widzialam, za co go kocham i czemu z nim jestem skoro on mnie tak wkurza.. czy czesto zadajecie sobie te pytania ?

Gość Wydawanie zwlok  od 15
ja nie wiode zycie singla z dziecmi i jest ono bardzo fajne, zwlaszcza ze tatusiowie placa sowite alimenty :classic_cool:

Gość moja znajoma tak ma
zaliła mi sie kiedys ze bardzo czesto kloci sie z mezem i wlasnie zastanawia sie czemu go poslubila, za co ona teraz tak cierpi, mowila ze czasem ma ochote wyjsc z domu trzasnac drzwiami i nie wrocic.. no ale twierdzi ze sie kochaja z mezem..

Gość gość
masochizm ?

Gość moja znajoma tak ma
moze i jest masochistka.. uparla sie ze chce byc z nim mimo ze jej rodzicom sie to nie podobalo twierdzi ze sa teraz kochana rodzinka ale co ona przezywa za drzwiami swojego domu tylko ona wie, rozstalam sie z facetem swoim to uslyszalam od niej - to co teraz jestes sama ? - lepiej byc sama niz tkwic tak jak ona w toksycznym zwiazku..

Gość gość
ciekawe ile jest nas takich kobitek.. * stoje sobie kiedys w kolejce do kasy a za mna - nie jestem pewna ale prawdopodobnie malzenstwo i to po 40-tce - klocili sie - cos sie kobiecie nie spodobalo , czy on czegos wzial za duzo, nie wiem ale uslyszalam z jego ust jak sie do niej zwrocil - "spie**alajto moje pieniadze " - bylam w szoku ! ! ! jak maz tak mogl do zony powiedziec , na dodatek jakis nie zadbany, zarosniety, brzuchaty dziad :-D :D ale wspolczuje gleboko tej kobiecie.. :( i czemu z nim jest?

Gość gość
ciekawe ile jest nas takich kobitek.. * stoje sobie kiedys w kolejce do kasy a za mna - nie jestem pewna ale prawdopodobnie malzenstwo i to po 40-tce - klocili sie - cos sie kobiecie nie spodobalo , czy on czegos wzial za duzo, nie wiem ale uslyszalam z jego ust jak sie do niej zwrocil - "spie**alajto moje pieniadze " - bylam w szoku ! ! ! jak maz tak mogl do zony powiedziec , na dodatek jakis nie zadbany, zarosniety, brzuchaty dziad :-D :D ale wspolczuje gleboko tej kobiecie.. :( i czemu z nim jest?

Gość gość
jak sie kocha to sie wybacza ;)

Gość bernank
bo tak naprawdę to kobieta sama nie wie dlaczego i z jakiego powodu zgadza się na ślub a mężatką zostaje aby ludzie we wsi nie gadali, że z jakimś gachem łazi i pozwala się popychać a ze ślubu to najbardziej jest zadowolony proboszcz , bo wkrótce będą chrzciny a po ślubie kobieta chce żyć nadal jak panna na wydaniu i niczym się nie przejmuje , bzykanie z kolejnym kolesiem w krzakach albo w śmierdzącym kiblu to obecnie norma

Gość gość
kasa kasa kasa. chciałaś założyć dom, wyjść ze swojego, może zauważyłaś że coś jest nie tak, ale już nie było czasu, czas leciał, trzeba było się decydować i tyle...

Gość gość
kasa kasa kasa. chciałaś założyć dom, wyjść ze swojego, może zauważyłaś że coś jest nie tak, ale już nie było czasu, czas leciał, trzeba było się decydować i tyle...

Gość gość
moj maz nie pracuje - wiec nie moge powiedziec ze wyszlam dla kasy za niego, CHYBA RACZEJ ON ZE MNA JEST DLA KASY !!?

Gość gość
nie tylko panie leca na kase - dzis panowie zeruja na swoich kobietach i to jest jakas plaga !

Gość gość
no właśnie, to może TY nam napisz, DLACZEGO za niego wyszłaś?