Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka księgarnia internetowa najtańsza

Polecane posty

Gość gość
Ja zamawiam w Empiku. Czytałam ostatnio empik.com/dwor-wiatrow-galant-daria,p1125557765,ksiazka-p . Świetny tytuł! Polecam, warto przeczytać.

Gość gość
Bardzo fajne są też poradniki. Zamówiłam sobie empik.com/lifting-bez-skalpela-trening-miesni-twarzy-gugler-christa,p1099466740,ksiazka-p. Super książka.

Gość JErm
Księgarnia Rewolucja cieszy się dużym zainteresowaniem w UK, w sumie nie ma się czemu dziwić, bo jest nas tam dosyć dużo. Książki są niedrogie, wysyłka to zaledwie 2 funty, jak zamówienie jest większe jest darmowa. Jak mieszkacie zagranicą warto tam zajrzeć.

Gość gość
Osobiście polecam empik.com/dwor-wiatrow-galant-daria,p1125557765,ksiazka-p. Bardzo fajna książka.

Gość gość
Czytałam empik.com/dwor-wiatrow-galant-daria,p1125557765,ksiazka-p, bardzo fajna i wciągająca książka.

Gość disssi
Nie wiem czy najtańsza ale tania księgarnia to na pewno: https://vesper.pl/ nie wiem co Cię interesuje ale tam jest sporo fajnych książek biograficznych, historycznych, trochę horroru i książki dla dzieci, w tym super kolorowanki.

Gość gość
Bardzo fajna książka empik.com/lifting-bez-skalpela-trening-miesni-twarzy-gugler-christa,p1099466740,ksiazka-p. Ciekawa i pouczająca.

Gość gość
Warto zajrzeć na Empik. Mają duży wybór fajnych książek. Jakiś czas temu czytałam empik.com/dwor-wiatrow-galant-daria,p1125557765,ksiazka-p. Bardzo wciągająca.

Gość gość
Również zamawiam z Empiku. Mają dużo fajnych poradników. Ostatnio czytałam empik.com/lifting-bez-skalpela-trening-miesni-twarzy-gugler-christa,p1099466740,ksiazka-p. Polecam.

Gość gość
Ja zamawiam z Empiku. Mają duży wybór bardzo fajnych książek. Jakiś czas temu czytałam empik.com/dwor-wiatrow-galant-daria,p1125557765,ksiazka-p. Super książka.

Gość Mirka34
Zdecydowanie http://aros.pl/ , mają naprawdę ogromne przeceny, właściwe niejednokrotnie znalazłam tam książki tak tanie, że aż sama się nie spodziewałam takich cen, poza tym fenomenem jest to, że nawet pozycje, które pojawiły się dopiero w księgarniach na półkach możemy już dostać po promocyjnych cenach.

Gość rachelkaa
Jeżeli chodzi o polskie księgarnie internetowe na terenie UK, zobaczcie sobie https://rewolucja.co.uk mają dobre ceny i niskie koszty dostawy. Poza książkami oferują także polskie gry planszowe oraz puzzle. Dostawa jest darmowa dla zamówień przekraczających £30.

Gość gość
ja zazwyczaj zamawiam książki ze Świata Książki http://www.swiatksiazki.pl Przede wszystkim mają bardzo szybką wysyłkę i bardzo fajne ceny :) sporo promocji i obniżek co na pewno zachęca do zakupu książek i innych różnych fajnych gadżetów co mają na stronie :) Poza tym obsługa klienta jest naprawdę na wysokim poziomie

Gość gość
Zarówno fajne książki jak i podręczniki można znaleźć na https://www.inbook.pl/. Ja tam zamawiam od dawna i nigdy nie było żadnych problemów, obsługa klienta na najwyższym poziomie :)

Gość gosciowa333
Ja na studiach prawniczych korzystałem z książek z oferty www.unimex.pl które są bardzo atrakcyjne cenowo. Odwiedź ich www, może coś wpadnie Ci w oko. :)

Gość gość
Godny polecenia jest www.bialyorzel-online.pl, odkąd odkryłem tą księgarnię częściej kupuje i czytam książki!

Gość Tymoteusz1
Faktycznie, ja zawsze kupuję w księgarniach internetowych, bo to się po prostu bardziej opłaca pod kątem finansowym. Dodatkowo jeśli zdecydujecie się na zakupy w takim miejscu jak http://aros.pl/ to mozecie być spokojni o dostawę, bo wiem, że wysyłają książki ekspresowo.

Gość gość
Według mojego doświadczenia zdecydowanie najlepsze stawki ma Livro. Przynajmniej wszystkie tytuły, które kupowałam przez ostatni rok, u nich były własnie dostępne najtaniej. Zresztą - dowiedziałam się o nich też nie przypadkiem, tylko własnie z jakiegoś rankingu, który wygrali. Nie lubię przepłacać.

Gość gość
My też dużo zamawiamy na Livro. Tzn. kilka-kilkanaście książek rocznie. Nie rozumiem nawet w jakim celu mielibyśmy to robić inaczej. Przecież księgarnie osiedlowe mają dokładnie to samo zdecydowanie drożej, nawet po 2-3 razy, a to są dokładnie te same książki, z taką samą oprawą. I później zdziwienie, że osiedlowe księgarnie padają. A jak ma być inaczej?

Gość gość
Zgadza się. Zamawiałam w ubiegłym roku podręczniki na Livro. Zestaw kosztował o 100 zł mniej niż stacjonarnie. Byłam w lekkim szoku, bo to dosłownie kilka książek. Ale wszyscy, którzy nie szukają i nie porównują cen, po prostu w głupi sposób przepłacają. Jak kto woli ;-)

Gość gość
Chyba Livro. Już w sumie przestałam porównywać przed zakupem. Jak dotąd zawsze kupowałam u nich nawet premiery za ponad 20 zł, a to są naprawdę dobre warunki. Często mi się zdarza u nich kupić fajne książki za naprawdę śmieszne grosze. A ogólnie - tylko online. Stacjonarnie stawki są bez porównania wyższe.

Gość gość
Tania i zarazem dobra księgarnia internetowa to również www.Ckwiedza.pl gdzie często zamawiam i wszystko w jak najlepszym porządku :)

Gość gość
Chyba Livro. Kupuję tam od dawna. Widziałam kilka rankingów i też albo byli liderem, albo na czołowej pozycji. Generalnie w sieci taniej - na pojedynczych pozycjach to naprawdę bywają znaczne kwoty. Więc chyba nie bardzo jest sens tak przepłacać.

Gość woda czysta

ja np mam inkbooka prime hd i korzystam z aplikacji legimi i z niej mam bardzo duży wybór książek. Bardzo sporadycznie kupuje w tradycyjnej księgarni. uważam że korzystniej jest zaopatrzyć się w czytnik

Gość Danek

Hm...W sumie w empiku jest sporo promocji i jak się kupuje zestawy to wychodzi mega korzystnie. No i ja to głównie zamawiam do salonu, więc za przesyłkę też nie płacę. 

Gość zaczytana

Oczywiście, że empik. Z resztą stanowi pioniera na rynku, nie bez powodu. Największy wybór, najlepsze promki

Gość Majka
3 godziny temu, Gość zaczytana napisał:

Oczywiście, że empik. Z resztą stanowi pioniera na rynku, nie bez powodu. Największy wybór, najlepsze promki

Zgadzam się. Zamówiłam dziś w Empiku 4 książki, w porównaniu do innych księgarni cena super 😉 No i to co najważniejsze, nowości są zawsze 😉