Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona 28 latka

Mąż zatrudnił w swojej firmie młodą dziewczynę

Polecane posty

Gość zmartwiona 28 latka

Widze, że dzisiaj dużo jest o zdradach. Postanowiłam opisać swój problem męczy mnie to już długo. Mój mąż zatrudnił w swojej firmie dziewczynę po studiach-ma 25 lat. Ja mam 28 od roku jesteśmy małżeństwem. Mąż odkąd zatrudnił te kobietę zaczął się inaczej ubierać tzn. kupuje nu piękne, drogie koszule, w których wygląda super, ale rzadko je ubierał od jakiegoś czasu ubiera je często, nigdy nie przywiązywał uwagi do perfum zaczął przywiązywać. Boję się, że ma romans. Nie kryje przedemna telefonu, kalendarzy, e-maila itp. Jezu nie wiem co myśleć. Aktualnie nie pracuje otwieram coś swojego, ale nie o tym. Często dzwoni do mnie, żebym przyszła na kawę itp.

Gość zmartwiona28latka
Moze jestem przewrazliwiona.

Gość ToMójPseudonim
ale przecież to prowo już BYŁO z jakiś tydzień temu

Gość zmartwiona28latka
? Prawo? Po pierwsze to ja mam problem Po drugie bie opisywałam mojego problemu.

Gość zmartwiona28latka
Ale nie pisałam tutaj a tu jest dużo kobiet które wiedzą jak facet zachowuje się jak zdradza.

Gość zmartwiona28latka
sram ryjem

Gość gość
hahahha chyba jesteś chora psychicznie jak nie pamiętasz że już tu pisałaś to samo :D

Gość zmartwiona28latka
Dzięki podszywie :-P

Gość gość
a co w tamtym temacie 9 stron to za mało bylo? :D :D

Gość zmartwiona28latka
jem kupe

Gość zmartwiona28latka
przestancie się podszywać :O mam ochote zdradzić męża zeby nie myśleć wciąż o jego zdradach... Zrobiłaby z chęcią loda swojemu psu

Gość gość
Te 3 lata to niby taka przepaść? Też jesteś młoda, jesteście prawie w tym samym wieku! Myślałam, że 19-stkę zatrudnił... Masz jakieklowiek podejrzenia poza tym, że ubiera się inaczej? Chyba to jednak prowo...

Gość zmartwiona28latka
Seks normalny. Codziennie lub co drugi dzień. Jak jestem w firmie to ona bardzo mu się podlizuje ,,Może kawa dla szefa" itp.

Gość gość
Najlepsza odpowiedź z klonowanego watku: 09.07.13 [zgłoś do usunięcia] moja siostra tak rozwaliła Moja siostra takim zachowaniem jak Twoje rozwaliła swoje małżeństwo. Jej mąż zatrudnił atrakcyjną sekretarkę i zaczął bardziej dbać o siebie. A siostra cały czas robiła mu awantury. Ja niestety zbyt późno dowiedziałam się kogo on zatrudnił,bo bym siostrę wyprowadziła z błędu. Otóż ta sekretarka to moja koleżanka z liceum-LESBIJKA. Ona mu doradzała żeby on o siebie zadbał-DLA ŻONY. A ta mu z życia piekło zrobiła smutas.gif Postaraj się być miła dla męża, nie zaniedbuj w łóżku ale obserwuj.

Gość zmartwiona28latka
On twierdzi że stara się dla mnie. No ale jakoś przez pół roku się zaniedbał i teraz nagle znów chodzi na siłownię, goli się co dziennie, perfumy drogie, nie ubiera zwykłej koszuli.

Gość gość
po co ty drugi raz opisujesz to samo? bo ja tego nie rozumiem:/