Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badacz nad badaczami

Piękne a samotne

Polecane posty

Gość Elenkaa
To prawda, nie jestem brzydką dziewczyną a jestem sama:-(

Gość gość
Rzecz w tym,że Kamel jest z nią dla pieniędzy.Nie pamiętasz wielkiej afery bankowej z udziałem Jego wybranki?

Poszukajcie zdjęć żony Marka Webbera:classic_cool: ­ Uważać, że osoba ogólnie uważana za atrakcyjną nie może być samotna to jakby mówić, że chory psychicznie może być tylko brzydki. Ludzie są różni i ich piękne bądź robaczywe wnętrze nie zależy od atrakcyjności powłoki.

Gość gość
kamel jest biedny jak mysz koscielna zadluzona na tyle ze bez zony juz dawno by spal pod mostem

Gość gość
Tak i dlatego został wyrzucony z TVP1.Dopiero jak wszystko ucichło,dostał posadę w TVP2.Kasa najważniejsza.

Na pierwszy rzut oka wygląda jak jego matka, sympatyczna para :) widać szczerość w ich uśmiechu i uściskach :) "Faceci" z kafe zaraz zaniemówią, że można pokochać normalna kobietę ;)

Gość gość
kamel to podobno gej a ta kaska to przykrywka. chlop nie ma jaj by sie otwarcie przyznac jak poniedzialek

Gość gość
Normalną?A co to znaczy,dlaczego niby Ta pani Twoim zdaniem jest normalna,przecież nie znasz Jej.

Gość wieża samotności
W życiu takie bzdury nie czytałem, piękna a samotna- nie ma czegoś takiego. Co najwyżej tu mogą wypisywać o sobie jakieś desperatki o przerośniętym ego. Jak ktoś ma powodzenie to zwykle szybko kogoś znajduje.

Fiku, jeśli mówisz o Webberze to ona jest o 13lat od niego starsza ;) Są razem chyba ponad 10.

Zapoznałem się z całą dyskusją na temat pięknych, samotnych kobiet. W moim otoczeniu nie ma takich kobiet lub nie jestem w stanie teraz żadnej sobie przypomnieć. Nic odkrywczego może nie wniosę, ale połączenie piękna i samotna to często kobieta o zbyt dużych oczekiwaniach wobec facetów, często nie potrafiąca dać od siebie tego, co oczekuje w zamian. To może być także kobieta z dość sporym bagażem złych doświadczeń, która nie jest w stanie stworzyć poważnego związku, bo nie potrafi zaufać drugiej osobie. Są także kobiety piękne, które są same z wyboru, ale moim zdaniem to mniejsza grupa niż powyżej opisane. Jeszcze tylko zwrócę uwagę na to, co już napisał Mateuszr1989. Fiku mikuuu - być może nie jest to celowe działanie, ale próbowałaś sprowadzić swojego rozmówcę do pozycji kogoś gorszego. Mateusz nikogo nie obraził. Wyraził tylko swoje zdanie, które niestety ma wiele wspólnego z prawdą. W ramach braku zgody zamiast podawać rzeczowe argumenty, to umniejszasz jego wypowiedź oraz żartujesz sobie z niego. :)

tak Krwawa o nim piszę :) ---- Mateusz nie przedstawił ŻADNYCH argumentów, poza tym, ze on jest facetem, więc wie co myślą faceci :) Mówimy o MIŁOŚCI a nei o powodzeniu. Miłość ma się nijak do urody.

"Normalną?A co to znaczy,dlaczego niby Ta pani Twoim zdaniem jest normalna,przecież nie znasz Jej." Miałam na myśli normalną/przeciętną z wyglądu.

Gość gość
wszystkich chcacych urozmaicic swoje zycie seksualne zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Fiku mikuu - Być może bezpośrednio uroda nie wiąże się z miłością, ale jest jednym z czynników, który w sposób pośredni determinuje to, co może stać się między kobietą a mężczyzna. Możemy tylko nad tym ubolewać. Uroda często była i jest nieodłącznym elementem całości. Ciężko znaleźć osoby, które się kochają, a które ani trochę nie są dla siebie atrakcyjnie fizycznie (oczywiście kwestia atrakcyjności fizycznej, to dla każdego sprawa indywidualna). :)

Gość Łona jest Aniołem
tak nie mosze być ! ;)

Gość gość
Piekne kobiety jak i przystojni faceci nigdy nie sa sami ! Maja mnostwo znajomych , przyjaciol , sa w zwiazkach a jak nie to chociarz maja partnerow na jedna noc ! Dlatego nie rozumiem autora ?

Gość gość
Ja jestem piękna, ale skryta, nieśmiała, dlatego sama. Facet woli brzydszą(niekoniecznie paszteta, tylko po prostu brzydszą ode mnie) ale bardziej otwartą, szybciej się angażującą(też w sprawy łóżkowe). Kobiety przeciętne zawsze mają najwięcej facetów. Akurat uroda nie jest wyznacznikiem życia bardziej towarzyskiego. Po prostu jedni mają nautrę rozrywkową(i to nie jest zalezne od wyglądu), szybciej nawiązują kontakty, szybciej znajdują partnera. Znam jedną dziewczynę o urodzie lalki(dosłownie) - blondynka, duże, niebieskie oczy, długie rzęsy, jasna, mleczna karnacja, trochę piegów. Jest sama. Ale akurat w jej przypadku to inna para kaloszy, ona jest trochę oderwana od rzeczywistości, nie wiem, czy jakikolwiek facet by do niej dotarł.

Gość gość
To tak jak kobiety niesmaialego i niepewnego siebie nazywaja ciota i nieudacznikiem ! Tak my faceci nie umiemy dotrzec do niesmialych kobiet !

Gość gość
Wiem i ja nie mam za złe facetom, że wybierają moje koleżanki, a nie mnie. Oni po prostu chcą być z kobietą, może być nawet przeciętna. O mnie trzeba by się było bardziej postarać, zdobyć moje zaufanie, sprawić, bym się otworzyła, a komu by się chciało...?

Gość gość
Piękna kobieta nigdy nie jest sama a te co mówią, że są ładne i same to albo muszą popatrzeć do lustra, mają wygórowane wymagania albo posraną osobowość.

Gość gość
Wiem i ja nie mam za złe facetom, że wybierają moje koleżanki, a nie mnie. Oni po prostu chcą być z kobietą, może być nawet przeciętna. O mnie trzeba by się było bardziej postarać, zdobyć moje zaufanie, sprawić, bym się otworzyła, a komu by się chciało...? A co moze kobietom chce sie docierac do niesmialych facetow ?

Gość gość
kobiety chcą by zawsze dawać im szanse i się o nie starać a same nigdy nie dają szansy i nie starają się o mężczyznę.

"Wiem i ja nie mam za złe facetom, że wybierają moje koleżanki, a nie mnie. Oni po prostu chcą być z kobietą, może być nawet przeciętna. O mnie trzeba by się było bardziej postarać, zdobyć moje zaufanie, sprawić, bym się otworzyła, a komu by się chciało...?" Sorry, ale nie wierzę w takie bajki. Piękne kobiety przyciągają uwagę i nie wierzę, żeby jakiś facet nie chciał o taką dłużej się postarać. Chyba, że jest ona totalnym "wykrętem" z podwójnym ADHD oderwanym od rzeczywistości. Nie ma co się usprawiedliwiać drogie panie i zrzucać wszystko na facetów i ich "strach" przed pięknymi kobietami. Strach to jest przed wizyta u dentysty i to nie wszyscy się takiej wizyty boją. ;)