Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eli Peli

Nieśmiały chłopak

Polecane posty

Gość Eli Peli

Hej mam duuuży problem. Nie mam pojecie co mam zrobić. A wiec jest taki facet, który wpadł mi w oko w zeszłym roku w grudniu. Pracujemy razem jednak nie potrafiłam sie pierwsza odezwać. Po siedmiu miesiącach odwazylam sie na krok. Piszemy ze sobą juz prawie miesiąc, mówimy sobie cześć itp. Jednak nie potrafie wyczuć o co mu naprawde chodzi. Od jego przyjaciela wiem, że mu sie podobam i że jest straszliwie nieśmiały. Trochę mnie denerwuje to ze mi tak strasznie zalezy a on jest powolny jak ślimak. Jak rozmawiamy to nagle ucina rozmowe i nie odpisuje. Ostatnio założylam sie z koleżanką ze zaprosze go na ślub i tak też zrobiłam, zgodził sie. Widze to ze mu zależy, ale nie wiem czemu jest tak cholernie nieśmiały. Pomocy, co ja moge zrobic w takiej sytuacji? Jak mam go ośmielić? Już mi ręce opadają bo z dnia na dzień wydaje mi sie że to po prostu jest niewarte moich nerwów.

Gość Eli Peli
@Beruthiel starsznie fajnie

Jak ośmielić? podejść do niego i go zaczepić, albo przez telefon mu zaproponować spotkanie, a jak powie przez telefon, że musi pomyśleć, to po kilku dniach do niego znów zadzwoń i powiedz, że tego dnia, o tej porze i w tym miejscu się widzimy. Bo jak chłopak będzie musiał sam coś wybrac, to nie wybierze.

Gość Eli Peli
zaprosiłam go do znajomych na impreze niestety powiedział że samochód zepsuty.

Gość Eli Peli
wiem o tym właśnie ale sama nie wiem co moge jeszcze zrobić. nie chce wyjść na laske ktora sie narzuca. ja po prostu chce go lepiej poznać i nie wiem może dlatego ze mi tak zalezy cykam sie z byle spotkaniem... mam czekac czy nie bo bez sensu

Gość gość
odwróć sobie i już będziesz wiedzieć , zamiast ja zastąp on ON nie chce wyjść na facet ktory sie narzuca. ON po prostu chce cię lepiej poznać i może dlatego ze mu tak zalezy cyka sie z byle spotkaniem... ma czekac czy nie bo bez sensu

Gość Eli Peli
a czy zaproszenie na ślub i pozniej na impreze nie bylo juz wystarczające... kurde tak sie boje ze on pomysli ze jestem jakąś upierdliwą laską

Gość gość
to mamy podobny problem. :)

Gość Eli Peli
naprawde? to co sie dzieje?

Gość gość
nie wiem. naprawdę, nie wiem, co Ci doradzić, bo mam ten sam problem, i nie wiem, jak jego nieśmiałość zredukować chociaż do 50% :(.

Gość gość
On jest od Ciebie starszy?

Gość Eli Peli
wydaje mi sie ze to nie jest wazne bardzo czy młodszy czy starszy czy w tym samym wieku bo nieśmiały to nieśmiały