Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi znajomi wiedzą że jesteście kafeterianami

Polecane posty

Gość gość

Moi nie wiedzą. Ostatnio jedna dziewczyna przy mnie wspomniała coś o kafeterii, a ja udawałam że nie wiem co to jest i pierwsze słyszę o takim forum, a naprawdę siedzę tu codziennie parę godzin - jakbym nie musiała pracować pewnie siedziałabym non stop.

Gość gość
ja mowie kolezance z ktora sie spotykam a co w tym zlego..ona nie korzysta i nie wie.wie rodzina

Gość gość
a kto np?

Gość gość
Matce mówię, że gram w gry całymi dniami, bo co by sobie pomyślała, że siedzę na babskim forum.

Gość gość
Ogarnieta to jest tylko KLEOPATRA

Gość gość
mój mąż i przyjaciółki wiedzą, traktuję to jako odmóżdżacz, nawet czasem się śmiejemy wspólnie z co niektórych tematów (ostatnio wspominałam im o temacie mniej więcej brzmiącym "do pań pracujących w kiosku- nie boicie się, że jakiś zbok podejdzie do was i wsadzi pałkę przez okienko?" :D długo miałyśmy z kumpelą polewkę jak mijałyśmy jakiś kiosk :D )

Gość gość
ja od kilku miesiecy pisze zaczelam zima czytac topik duch ktory przypadl mi do gustu.a pozniej trafilam tu i powiem ze jak usiade to ciezko mi sie oderwac.jest bardzo wiele tematow ktore mnie interesuja i chetnie dziele swoimi pogladami,,jest wiele madrych osob z ktorymi mozna pogadac..jestem anonimowa i niech tak zostanie ogolnie dobrze mi tutaj

Gość gość
a jebie mnie to czy wiedza, odkrylam go z poltora roku temu i tak tu zagladam