Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirodow

temat o narkotykach

Polecane posty

Gość Mirodow

Jeśli mógłbym prosić dziewczynę piszącą o problemach z narkotykami i alkoholem o kontakt, pod gg 8117738? czy jest coś co mógłbym dla Ciebie zrobić?

Gość gość
tak minete, moja picza wali mocno sledziem ale przyzywaczaisz się

Gość gość
Ciagla usuwaja mi tematy... Pisze z telefonu woec nie mam gg. Chcialabym tylko z kims porozmawiac i wyrzucic to z sie ie :(

Gość gość
ale co ci jest właściwie ja też ćpam i lubie to nic innego mi nie pozostało, nie widze w tym problemu

Gość gość
Zaczelam widziec problem jak sprzedalam iphonea ktorego dostalam ma uro , calamota biziterie, matka przeze m ie plakala a ja sie pare razy puscam. Wcses iej tez nie wdzialam prloblmu

rozumiem, czekaj, skype może masz, lub masz możliwość zapisania sobie kontaktu i odezwać się jutro?

Gość gość
ja ćpam od pieciu lat tyle, że mam kase na to narkotyki to jedyna żecz dla której warto żyć

na prawdę chciałbym spróbować wam pomóc, myślę jednak że ze względu na restrykcyjność moderacji nie możemy tu szczerze porozmawia

Gość gość
DZieki mirodow :( tak troche lepiej jak ktos chcr rozmawiac, od kiedy sie wyprowadzilam siedze w donu i nikogo nie mam, bo stravilam przyjaciol, a ci vo zostali yo jedynie moge z nimi zacpac

Gość gość
Naprawde moglabym napisC? Nigdy bym sie nie prosula o pomoc ale jestrm pijana a wtedy latwiej...

tak, możesz napisać, jeśli można to codziennie po między 20 a 22 powiniennem być dostępny

nie nie jestem psychiatrą, z resztą psychiatra nic by nie zrobił przez internet, raczej psycholog

Gość gość
Napisze jutro jesli bedziesz mial chwile. Dziekuje. Nie ja sie wypytuje o tego psychologa. Psychologom srednio ufam, wiec to bez znaczenia

nie, nie jestem psychologiem, jestem osobą, która uważa że każdemu da się pomóc i nie robi tego dla pieniędzy.

Gość gość
Jaki temat?

mam 19 lat i spędzam 11 wieczór upijając się, czy coś takiego, a Tobie coś się dzieje?