Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na SU faktycznie się zarabia

Polecane posty

Gość gość

? Laska zarobiła ponad 1000zł

Gość gość
kilka z dwóch górnych rzędów to może i coś tam zarabia ale SU się kończy - chłopaki coraz mniej rzucają a ja też nie będę płacił e-alfonsowi 8 zł żeby Bianeczce ❤️ dać dychę :O

Gość gość
e-alfonsi, zartujesz? Wlasnie ogladalam dziewczyne ktorej rzucali zetony jeden po drugim, szok, siedziala sobie w mieszkaniu, na luzie

Gość gość
1 zeton to 10 groszy, zalosne sa te dziewuchy

Gość gość
nie żartuję - kupiłem 100 żetonów za 18 zł a dla moich ulubienic to tylko dycha więc przestałem kupować

Ja też kiedyś siedziałam tylko i gadałam z nimi, nic nie pokazywałam i dostałam kilka tysiecy zetonow w trakcie kilku transmisji .. Tak sobie mysle, ze chyba biznesmeni tam siedzą :D bo przecież dla admina też idzie kasa z tego i dziewczyny maja z tego mniej

Gość gość
Mm niektórzy to mają życie jak w madrycie. Tysiąc w dzień ja tyle mam na miesiąc. Dobrze że wszyscy pozdychamy, nawet nie ważne ile zarabiałes

Gość gość
kuszące, nie dałabym rady, to byla młoda dziewczyna, wszyscy z nia tak ladnie rozmawiali, zero wyzwisk, ludzie sa dziwni, bawili sie jak dzieci w piaskownicy :D

Gość gość
Co z tego że umrzemy? Jedno życie i fajnie je przeżyć na całego i w komforcie a nie męczyć się ;-)

Gość gość
a co to su? Moze ktos wytlumaczy mlodej zgrabnej dziewczynie?:)

Gość gość
To już bym wolała żebrać niż zapier za 1000zł/ms

Gość gość
:D To darmowe sex kamerki

Gość gość
nie taakie do konca darmowe

Gość gość
tzn? Ja nic nie płaciłam a obejrzałam z ciekawości, oczom nie wierząc

Gość gość
A czy trzeba sie tam rozbierac? Z tego co czytam dziewczyny sie tylko pokazywaly :D i jakis adres stronki mozna?

Gość gość
Co z tego że zdechniemy? Glupia czy czytać nie umiesz. No to że nawet jeśli jesteś królem zdechniesz i trafisz tam gdzie taki biedak jak ja i nic ci po królewskim życiu na poziomie. Ta ciekawe czy jak byś miała dziecko rzuciłabyś pracę nawet za 1tys zł i poszła zebrać idiota nowobogacka :O

Gość gość
niekoniecznie sex (aczkolwiek najczęściej) jedna pięknie śpiewa, inna fantastycznie rysuje na żywo - większość jednak pokazuje tzw części intymne, przy czym amatorzy niejakiej "nimfomanki for you" albo "kaszmiru" to chyba jacyś extremalni idioci :O PS całuski dla Bianeczki ❤️ - jedna z najpiękniejszych kobiet jakie w życiu widziałem (i zawsze mokra :D)

Gość gość
Dzieki catherine, jutro ogarne ta stronke jesli jest tak jak mowisz to chetnie tam poziedze :) ale rozbieranie to juz nie dla mnie :D

Gość gość
No i oczywiście że fajnie jest mieć kase ale myślisz że z własnego wyboru wybrałam sobie życie w którym się mecze. Obys pipo dostała raka p***y i zobaczyła co to cierpienie. Obym tyle przynajmniej miała od życia satysfakcję

Gość gość
Ale Ja mam w nosie to co będzioe po śmierci, każdy nieszczęśnik się tym pociesza- że w jej obliczu jesteśmy równi, wiem o tym ale nie ma to znaczenia, życie ma znaczenie

Gość gość
Jesteś przerażająca i chora psychicznie ;-) Nie interesuje mnie twoje życie, męczarnia jest ciężka i nikomu jej nie życzę, a zapier za 1000 zł to jest wyzysk i powinno się przeciwdziałać temu a nie zgadzać, nie jako jednostka a jako naród, który powinien obudzić się i powstać, bo to niedopuszczalne żeby zarabiac 1000 zł gdzie zwykły chleb kosztuje 4 zł

Gość poczytajcie art w
natemat.pl jakas laska W kilka godzin zarobila kikanascie tysiecy zl!

Gość gość
Tam była istna bitwa, żetony leciały jak woda z kranu :D No jest to dziwne, nie byłabym w stanie robić takich rzeczy ale podziwiam te laski, za brak wstydu, odwagę, twarzy często nie pokazują, nikt ich nie dotyka, nie naraża na uszczerbek zdrowia, jeszcze je ubóstwiają. A ta co życzy źle innym- pamiętaj że karma wraca, a może już cię dopadła, na to by wyglądało, smutne.

Gość gość
wszystkich chcacych urozmaicic swoje zycie seksualne zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość gość
Ja wiem że macie debile p********e polaki mnie w d***e a po smierci nie będzie nic to mnie cieszy i nazryjcie się s*******ny chlebem za 100zł bo k***a zaraz nim się nie obejrzycie was nie będzie a może nawet zdechniecie na nowotwory :)