Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na SU faktycznie się zarabia

Polecane posty

Gość gość
e tam - tamto to była karuzela rozkręcona przez admina tego e-burdelu. wydał kilkanaście tysięcy a reklama jaką zrobił portalowi jest warta dziesiątki razy więcej :D ale raz byłem świadkiem, gdy niejaki kocurrek zbierał 3,5 tys na rower (zebrał w chyba 3 godziny - aż się popłakała dziewczyna z szoku :D) ah - najlepsze było to, że nawet cycka nie odsłoniła :D 🖐️

Gość gość
wow wariatka :D Na pewno umrzemy na coś, bo ze starości to wątpię ;-) Co druga osoba zachoruje na nowotwór, jestem na to przygotowana, takie życie, dlatego trzeba szybko się nim radować, jak najwięcej przeżyć a nie zamartwiać się ciągle, bo i tak umrzemy, więcej kreatywności, odwagi i wiary w siebie, rzucanie obelgami pogłęnia frustrację i zrzuca na samo dno.

Gość poczytajcie art w
ze tez te dziewczyny nie boja sie ze zostana rozpoznane - wiele przeciez pokazuje twarz!

Gość gość
Zgadza się, sympatyczna fajna osoba ma szanse zarobić, bez pokazywania ciała, ludzie lubią się dzielić, wbrew pozorom, a w takim miejscu nie siedzą same zboczuchy, jak się okazuje, fajna jest osoba która rysuje, myślałam że to facet ;-)

Gość gość
Karma ty kurwo byś mi kurwo powiedziała o jakiejś karmie to przez tydzien potem byś oglądała w lustrze na swoim ryju odcisk mojego buta. Całe życie byłam dobra dla innych miła i w ogóle szkoda teraz o tym p******ic ale miałam pieskie życie. Jedno wielkie gowno. Nagle się zmieniłam traktuje ludzi jak gowno i spotkało mnie szczęście poznałam kasiastego gościa życzę wam k***y ze szczęśliwym życiem od zawsze obyscie szmaty wyrzygaly z bólu wszystkie wewnętrze organy a co do tego tys zł na miesiąc to sciema kiedyś za tyle robiłam ludzie mnie traktowali jak śmiecia podpuściłam was i widzę że traktujecie mnie tak samo k***y wiem jakie jesteście dlatego życzę wam od najgorszych

Gość gość
nie - to dziewucha - tutti mega talent czego jej bardzo zazdroszczę :D z takim talentem na promenadzie nadmorskiej w dwa miesiące bym zarobił na cały rok :D

Gość gość
szkoda tylko, ze AZ 80 $ z tego zabiera portal:o

Gość gość
kuzwa pomylilam sie nie 80 a 40 %

Państwo sobei nie zdajecie sprawy jak się kręci taki e biznes. Sporo dziewczyn jest ustawionych w ten sposób, że piszą do nich podstawieni goście od admina, którzy dostają od niego dużo żetonów, by nakręcać resztę baranów - którzy już realnie płacą za żetony. Kiedyś około 23 ciej pooglądałem sobie jakąś pannę, jeden z użytkowników zaczął pisać o takim naganianiu baranów, a tam panna nagle dostała jakiś telefon, mina jej zrzedła i szybszy koniec występu.

Gość gość
bo tak było na 100 % w tej "słynnej" transmisji małej mai ale czasem zdarza się autentyczny wysyp żetonów - kiedyś zaglądałem na SU i chyba wiem, kiedy to było nakręcane a kiedy spontaniczne

Hahaha co to za baba tu grasuje. Od traktowania jak gówno innych przyszło ci szczęście? Nie usprawiedliwiaj się tak marnie w swoich oczach i innych. To tylko ideologizacyjna racjonalizacja prymitywu. Zwyczajnie dałaś pupy i parę ładnych słówek komu trzeba. Co z ciebie za człowiek, jak przejmujesz się tak bardzo opinią innych o swoim życiu i chcesz im coś udowadniać d**ą i cynicznym nastawieniem? Nie warto.

Gość Karma cię zżarła
Biedna, agresywna, sfrustrowana :( Może ksiądz ci pomoże kochana- jestes wierząca? Albo psycholog? Musisz mieć bardzo ciężkie życie, kapie takim zgniłym jadem że aż boli. Bądź sobie złą i nie szanuj ludzi, jesli ci to na zdrowie wychodzi to gratuluję ;-) Ja podziwiam ludzi którzy zarabiają 1000 zł, bo to trzeba być prze silnym żeby to znieść, rząd powinien za to dostać dożywocie.

Gość gość
To jakaś nawiedzona wiedźma, nie jestem agresywna ale zmierzyłabym się na klaty hahahaha :D żal mi takich ludzi :(

Gość - ;D rozbierac sie nie musisz :) a co do podstawiania to możliwe, ale realnie też dają, mi nie zabrali niczego

Gość gość
popłakałam się, wzruszyła mnie ta wiedźma :( ale wrócmy do SU ciekawe Paweł, a skąd one mają e alfonsa? Wchodzę na SU zakładam konto i działam na własny rachunek, może się do mnie ktoś przyczepić?

Gość gość
żeby pipka na mnie zarabiała, szczyt wszystkiego, czyżby była zaradniejsza od mężczyzny? :D Koniec żartów :-)

Gość gość
Catherineeee ile mialas na miesiac kasy ?

Gość gość
a co chcesz zostać dziwka ja moge zostać twoim e alfonsem

Gość gość
a slyszeliscie o tym, ze urzad skarbowy zaczal scigac laski z su za nieodprowadzany podatek?

Ja tam bylam +/- 10 razy.. Łącznie dostałam jakos ponad 5 tys zetonow. Dokładnie Ci nie powiem, bo nie pamiętam a konto juz usunęłam :D

Gość gość
e-alfons to skrót myślowy :D prawdziwy alfons zabiera część urobku "dziewczynkom" - tutaj zabiera 8 złotych od każdych 18 zł - tyle że od kupującego żetony dziewczynom to się opłaca - o ile nie boją się być potem rozpoznane (ale przynajmniej nikt jej nie maca spoconymi łapskami i nie musi lizać obcych fiutów :D) 🖐️

Gość gość
Dokładnie, Ja nie chcę, to moja świątynia i obcym wstęp wzbroniony ale jestem pod wrażeniem, że dziewczyny dają rady ;-)

Gość gość
Ścigają? Ale przecież nasze państwo nie przyznaje się do nierządu :P Jeśli nie możesz się wytłumaczyć z pieniędzy, mówisz że dawałeś pupy i nic ci nie mogą zrobić, znacie takie historie, było ich wiele.

Gość gość
potwierdzam - dochody uzyskiwane z nierządu oraz sprzedaży runa leśnego są zwolnione z opodatkowania właściciel SU płaci podatek dochodowy za sprzedane żetony

Gość gość
Ja tam kiedys wlazlam z nudow i zarobilam w jedna noc 300zl a tylko z nimi rozmawialam i sie usmiechalam :D Oczywiscie bylam ubrana, w dodatku w zwykla czarna koszulke :D Jadlam z nimi kolacje, czytalam fragmenty ksiazki itp.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"jestem pod wrażeniem, że dziewczyny dają rady" przecież u dziewczyn bycie luksusową zabaweczką to jest czysta przyjemność :) są dumne jak zarabiają nie musząc nawet pokazywać cyców tylko swoje zakryte ciało