Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Peeting a ciaza

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy pieszcząć się przez ubranie , bez wytrysku , można zajść w ciążę? Gdy facet jest podniecony wydziela troche bezbarwnego płynu w którym też są plemniki, ja byłam w spodniach , on był w spodniach.... gdy zobaczyłam że moje są bardzo mokre ( z podniecenia) to myślałam , że to przez jego wytrysk ale mówił że nie miał wytrysku , no ale to czy nie poleciało mu kilka kropel to mi nie zapewni bo facet tego nie czuje... dotykałam jego majtek żeby sprawdzić czy są suche, a później przejechałam palcem po swojej wardze sromowej żeby sprawdzić swój śluz(wiem niepotrzebnie) otóż moje pytanie brzmi : czy mogłam przenieść na palcu plemniki jeśli poleciało mu kilka kropelek tego płynu? Czy mogły się przedostać na moje spodnie (pocieraliśmy się o siebie narządami rozrodczymi) ... Później jeszcze 2 godziny musiałam być w tych spodniach bo to było daleko od domu :/ Czy zażyć tabletkę 72 po? Nie chce za bardzo bo to jest końska dawka chormonów , poradzcie coś, opiszcie swoje doświadczenia... jak mieliście podobne...

Gość gość
Hormonów, a nie chormonów. Ciąża nie jest możliwa. Weź się lepiej za czytanie książek zamiast za zabawy dla dorosłych.

Gość gość
Po co moczyć spodnie jak brak deszczu.Jezeli byście robili dłuzej wywołałi byście ulewę