Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestac kochac

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze na tym forum jest wiele osob ktorzy traktuja to miejsce dla zabawy i po to zeby komus dopiec posmiac sie, widzialalm wiele takich sytuacji, kiedy ktos sie pytalo rade albo chcial pogadac "normalnie" to za chwile spotykal sie z masa debilnych postow, zalozylam taki wlasnie temat "jak przestac kochac" bo mam jakas glupia nadzieje ze jest jakas jedna albo dwie osoby z ktorymi mozna powaznie i "normalnie porozmawiac, ciezko mi przelozyc rozsadek nad uczuciami chociaz staram sie jak moge, ale mam chwile slabosci czy na pewno dobrze robie..

Gość gość
Mam tak samo. Rozum mówi uciekaj albo zostań ale nie na zawsze, a serce kocha jak szalone i mówi ze to ten jedyny :/ no i tak tkwie w tym związku, gdy sie kłocimy wiem ze powinnam odejść już ale po chwili wracaja uczucia i znów oto jestem z nadzieja ze bedzie dobrze

Gość gość
U mnie jest taka sytuacja ze on jest w trakcie rozwodu ale mam watpliwosci czy na pewno go bierze, chce odejsc bo jesli to prawda ze to wszystko to klamstwo to nie mialabym sumienia krzywdzic jego rodziny ale z drugiej str czuje ze to "ten"i serce kaze mi czekac i ufac

Gość Haneczkaaaa
Nie wyrzekaj się swoich uczuć to złe ! Wyrzekając się swoich uczuć przeczysz sobie samemu. Jeśli kogoś szczerze kochasz to jest to "dobre" . Dlaczego więc chcesz przestać kochać ?

Gość Kochac to nie znaczy zawsze to
nie przestawaj.. najglupsze co mozna zrobic to przestac kochac ale miedzy kochac kogos a byc z kims nie zawsze jest znak rownosci

Gość Haneczkaaaa
Nie wyrzekaj się swoich uczuć to złe ! Wyrzekając się swoich uczuć przeczysz sobie samemu. Jeśli kogoś szczerze kochasz to jest to "dobre" . Dlaczego więc chcesz przestać kochać ?

Gość gość
jak przestaniesz oddychac,przestaniesz kochac...

Gość gość
Dlatego ze druga strona tez powinna budowac ten zwiazek jak potrzebuje dowodow ktorych on nie chce mi dac oraz tego ze chcialabym mowic o nas o przyszlosci a on nie, oraz tego ze mowi ze musimy na ten czas sie ukrywac jak zlodzieje co mnie przerasta