Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfaa01

skuteczna rozmowa z chłopakiem

Polecane posty

Gość nimfaa01

Jestem z moim chłopakiem 2 lata. Wszystko jest ok, dobrze się układ. Nie mogę powiedzieć, że nie poświęca mi czasu i nie stara się. Jednak brakuje mi czegoś. Kiedyś co tydzień piekł mi ciasto, robił niespodzianki, zabierał mnie gdzieś i nie mówił gdzie jedziemy, szykował jedzonko. Było tak nieprzewidywalnie. A teraz ciągle te same miejsca, gotuje tylko jak go bardzo ładnie poproszę, a piec przestał :( Ja natomiast ciągle eksperymentuje w kuchni, robię mu różne niespodzianki (w łóżku również). A z jego strony nic. To naprawdę fajny facet, wiem że stać go na dużo więcej i chciałabym, żeby czasem trochę bardziej się postarał. jak zaczynam temat to on się obraża i twierdzi, że ciągle się stara. Nie wiem już co mam mu powiedzieć i jak z nim rozmawiać, żeby uświadomić mu o co mi chodzi...pomóżcie

Gość gość
Babo, chyba nie masz w życiu większych problemów niż facet który nie chce piec ci babeczek...

Gość nimfaa01
to był tylko głupi przykład, no kurde....babeczek piec nie musi. chodzi mi ogólnie o to, że czasem mogłbys wykazać się kretywnością i czymś zaskoczyć.

Hmmm... może problem leży w Tobie (bez urazy :) )? W pewnym momencie i Einsteinowi skończyłyby się pomysły i wychodziłby na mało kreatywnego :) Dojrzały związek to miłość pośród codzienności, sama przyznasz, że to niemożliwe by robił Ci niespodzianki do końca życia etc.? I tak ciesz się, że gotuje i piecze, bo ja np. to piec w ogóle nie umiem, a gotować tyle, co kot napłakał :) Głowa do góry! :)

Gość nimfaa01
Może i masz trochę racji. Ale ja już tak mam, że szukam problemów na siłę :( Dzięki za miłe słowa !

Gość gość
Po prostu twój wywód wydaje się nadąsanym gderaniem panienki która wymyśla sobie problemy. Związek opiera się na tym żeby móc na sobie polegać w każdej sytuacji, być dla siebie wsparciem i się kochać, a nie na tym żeby codziennie sobie robić niespodzianki... jak sama nazwa wskazuje "niespodzianka" jest to coś niespodziewanego i nie wyczekiwanego, w przeciwnym razie byłoby to "przymusem".