Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna0000

prosba dotyczaca poziomu rozmow

Polecane posty

Gość goscinna0000

Czesto tu zagladam. Nawet udalo mi sie kilka 'tematow' zalozyc. Mam prosbe do wzzystkich: chcesz byc chamski albo obrazic inna osobe? Powstrzynaj to. Nie milo sie czyta takie wypowiedzi. Brak kultury i szacunku. Uszanuj zdanie innyh. Kobketa chce dokonac aborcji- nie neguj, moze ma ciezka sytuacje? Matki teresy nkech zostawia komentarze typu DZIECIOBOJCZYNI dla siebie. To decyzja i sumienie tej osoby. Pytania dot antykoncepcji- ktos stosuje do tabl gumke? Ok. Moze pewniej sie z tym czuje! To nie znaczy ze jest niedoksztalcona itd. Jest przezorna. Kobiety ktore wpadly- kazda antykoncepcja moze zawiezc... Wjec nie okreslajcie poziomu, glupoty bo kazda moze to spotkac.... Troche kultury.... !

Gość gość
TO JEST FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoro ktos pisze i zadaje pytania to mamy poklaskiwac?????-kazdy ma inny punkt widzenia,wiec piszac temat trzeba sie z tym liczyc ze i wulgarne jak i negatywne polemiki znajda sie w postach.

Gość gość
SERIO?! CO TY POWIESZ?! Nie bronie wypowiadania sie. Tylko wrazenue mam , ze na tym forum sa gowniary. Skoro ktos ma pytanie i wyraza swoje zdanie, to nikt nie broni wypowiadac sie innym, ale w taki sposob by nie narzucac ani nke lrytykpwac...bo jak sama stwierdzilas" kazdy ma inny punkt widzenia" i nie chodzi o to by probowac krytykowac czyjes poglady, bo wy macie inne.

Gość gość
No, byc moze, ze na forum sa gowniary. Wiec co? Wygonisz je? Olewaj wulgarne wpisy, nie dyskutuj z trollami i po sprawie. To tylko forum, na litosc!!!