Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa0000000000000007

spoznia mi sie okres czemu

Polecane posty

hej ostatni okres dostałam 6 lipca, cykle zwykle mam 25-26 dniowe ale częściej 25 więc powinnam dostać okres albo 31 lipca albo 1 sierpnia a nadal go nie mam... uprawiałam seks z moim facetem dopiero pierwszy raz (no i ogólnie to był mój pierwszy raz) w lipcu, odbyliśmy może z 9 stosunków w prezerwatywach, najpierw te grube durexy potem ostatnie opakowanie on kupił jakieś tanie niewiadomo co ale podobno czytał na necie opinie i dobre były... dzisiaj zrobiłam test bo za bardzo się denerwowałam, ale wynik był negatywny... czy mogę być w ciąży?? dodam jeszcze,że mój facet strasznie nerwowy i kłótliwy jest, odkąd pojawił się mój były na horyzoncie (wrócił ze saksów z za granicy) to non stop awantury mi strzelał ( to gdzies tak od 2 tygodni) mimo, że ani były ani ja nie chcemy do siebie wracać... ja strasznie przeżywałam te awantury, możliwe że od tego spóźnia mi się okres?? mam 20 lat i miesiączkuję od 12 roku życia

Gość gość
Okres spóźnia się przez upały. Z zagranicy.

myślisz że to przez upały?? nigdy mi się tak nie spóźniał, no może raz ale wtedy to ze 13-14 lat miałam.... zwykle to wcześniej dostawałam np w 22, czasem w 28-29 dniu ale nigdy tyle spóźnienia

Gość gość
Różnica 5-7 dni w długości cyklu to nawet nie jest spóźnienie.

ale mi się nigdy tyle nie opóźniał

czemu jeszcze może sie spóźniać