Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WRÓCI

Polecane posty

Gość gość

Z NADZIEJĄ CZEKAJĄCY bylem z dziewczyna 2 lata bardzo była dla mnie ważna osobą w życiu bez której nie potrafiłbym żyć mimo że były sprzeczki i kłótnie zawsze byliśmy razem zaniedbałem związek w 2 roku byłem taki jaki przyblokowany nie byłem taki zakochany jak wcześniej przyznam się bez bicia miałem kilka szans zawaliłem to trochce ale zawsze się starałem poznała jakiś miesiąc temu innego i chce z nim być dla mnie to byl szok i coś się we mnie złamało stałem sie taki jak chciałem dla niej być tak bardzo chciałbym z nią byc widziała moje uczucia moją rozpacz i chęć naprawy wszystkiego i zrobienia dla niej wszystkiego powiedziala ze chce z nim byc a ja my zostaniemy przyjaciółmi ze może kiedyś wrócimy do siebie ale nie obiecuje a mnie kocha a znim jest szczęśliwa codzienie widzi moj smutek i jak bardzo ja kocham i chce by była szczęśliwa co mam robić czy wróci do mnie tak bardzo czekam na nią nie umiem normalnie teraz życ myśle o niej nie moge spać wracam w te miejsca gdzie się poznaliśmy i często gorzko płacze i wołam wróć

Gość gość
raczej nie wróci niestety:( ty zawaliłeś później się starałeś ale decyzja została podjęta. Żyj dalej układaj na nowo szczęście a kto wie może zdarzy się że jesteście sobie pisani i jednak wróci. Ja do swojego wróciłam po roku i dobrze zrobiłam ale nie maiłam w tamtym czasie nikogo

Gość gość
ciężko tak życ:( rodzina ma też nadzieje ale widze że martwi sie omnie czy to może coś oznaczać ze nie zgasło jeszcze to uczucie

Gość gość
to musi być też jej decyzja. Kto wie może chce odmiany może za dużo było popsucia. Ja ci radzę tak. Zaczynaj układać sobie życie od nowa, nie rozpamiętuj. A nadzieja jest tylko odpuść na chwilę. Jeśli jest wam pisane to się ułoży a jeśli nie to w końcu zapomnisz

Gość gość
dzięki za radę wirzę ze nie zapomni o mnie i wróci