Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komunista57lat

Prawda o Polsce

Polecane posty

Gość Jewrules
Lansujesz się na jakiegoś agenta? Odłóż może książki ludluma bo sieczke ci z głowy robią

Gość Komunista57lat
Opisuję to, co widzę, żadnym książkami pisanymi przez cwane żydostwo się nie wspomagam. Wyjdzie wkrótce na moje, jak Polska stanie się bankrutem, a wy wszyscy jeszcze większymi dziadami, hehe

Gość gość
Zydzie jeden facetow kurw jest wiele ale oddaja sie za darmo. ROOCHAJA CO POPADNIE i gdzie popadnie a to jest k******o i to za free buahah sa mądrzy ktorzy za k******o biorą i kase ale wiekszosc kurwi sie na akzdym kroku i to z byle jaka

Gość Jewrules
Idź dziecko na lato w mieście, pograsz z kolegami w piłke to ci przejdzie;-)

Gość Komunista57lat
Polska kobieto, stajesz się coraz mniej komunikatywna. Wydaje mi się, że piszesz swoje komentarze w stanie silnego wzburzenia emocjonalnego, z racji tego, że trafiłem w twój czuły punkt, bo sama dorabiasz sobie do pensji przy pomocy swoich trzech dziur, hehe

Gość gość
gorzej juz byc nie mzoe wiec mnie nie przeraza nic, mi na tym kraju nie zalezy bo ten kraj skopal ludzi doszczetnie

Gość Komunista57lat
I bardzo dobre podejście. Każdy mądry Polak powinien olać tę propagandę patriotyczną o Katyniu, "żołnierzach wyklętych" - oddać na to sik paraboliczny, bo to nic innego jak kolejna socjotechniczna zagrywka żydo-rządu, który stara się wykorzystać was - upodlonych, spauperyzowanych i wyniszczonych - do kolejnej politycznej rozgrywki z Rosją, jaka toczy się na bezpośrednie zlecenie USraela. Nie dajcie się teraz brać na "patriotyzm". Patriotą to można być w kraju w którym można godnie pracować i godnie zarobić, a nie w żydowskim obozie pracy o nazwie "Polska".

Gość gość
komunistyczny smieciu nie trafiles , pisze to z doswiadczenia, mężczyzni się kurwili i kurwić sie beda za free. Natomiast jeśli chodzi o twoja osobe to po prostu mi cię żal bo psychiczie to ty zdrowy nie ejstes i traktuje takich idiotów z rpzymrużeniem oczka:) To, że twoja stara sie kiedys skurwiła czego pewnie owocem byłeś Ty i tatus kopnął was w d*pe z racji tego iz matka to zwykla dajka to teraz nie sepleń sie do reszty biedaku kobiet

Gość Komunista57lat
Polski śmieciu, przecież to widać gołym okiem, że zabolało cię to, co napisałem. Sama dorabiasz sobie do pensji szmaceniem się, więc po co ten bulwers? Nie lepiej w ogóle tego nie komentować? Mniejszy wstyd będzie

Gość gość
a dlaczego ty biedaku sie tak pieklisz?? mama cie molestowala czy jak? myslisz ze takie polskie scierwo jak Ty jest w stanie mnie z rownowagi wyprowadzic?? buahaaha

Gość gość
ostatni raz ci mowie...to że twoja stara sie puszczała nie oznacza , że kazda jest taka i tyle w temacie chory czlowieku:) miłego dnia mimo wszystko

Gość Komunista57lat
Wyprowadziłem cię z równowagi i to jeszcze jak!, hehe

Gość Komunista57lat
Niech sobie patriotami w Polsce będą tylko ci, którym się dobrze powodzi, bo to oni mają interes w zabezpieczeniu tego gównianego kraju przed Rosją, kosmitami i terrorystami, hehe.. Niestety z tego co widzę w TV to 99% "polskich patriotów" bredzących coś o Katyniu, co maszerują z flagami po ulicach, to nie ci, którym się powodzi, ale Polska biedota za 1500 zł na miesiąc, hehe.. Sam widzicie jak was pięknie rządowe żydostwo rozgrywa. Nie dość, że was wyniszcza ekonomicznie w swoim włąsnym kraju, to jeszcze was spędza z flagami na ulicę jak za czasów komuny. I jak tu mieć do was jakikolwiek szacunek?

Gość gość
facet dobrze gada, polać mu

Gość Komunista57lat
zwaliłem sobie konia d***m i mnie przeszło, uffff 🖐️