Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydula choć nie jest to Ula

Brzydula ________________________________________________

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli ty masz taki dystans do siebie jak tu wynika z twoich wpisów, to ja już cię kocham🌻

Z***bisty to mam tyłek, megad**aśny! Ale dzięki, dzięki. Bryluję w towarzystwie z mega żenującym żartem, co mi pozostało. Z taką twarzą bardziej i tak się już nie ośmieszę. Mam szerokie uda, łydki są spoko (kocham moje włosie!). I w brzuch trochę idzie i w cycki, ale jeszcze nie ustępują mi miejsca w kolejkach, bo "pani w ciąży przodem". Właśnie wciągnęłam talerz leczo + pół buły, ciąża spożywcza to tylko kwestia czasu.

Taaaak, mówcie mi, że jestem z***bista to tak się zapasę, że będzie trzeba poszerzać futryny! 😭

Gość gość
A ja lubię grubaśne. A ty nie przesądzaj z tym jedzeniem.

Gość wujek_dobra_rada_a_co
I ponownie poszła szfędać się na forum. Pewnie biega po erotycznym;-) Pozdrawiam. Bo podszywy mnie nie interesują.

Znalazłam na allegro krem za 200 zł do wybielania łokci i kolan. Czaicie? 200 za krem? A jak znam życie, napakowali tam nivea 😭 Taaa, mój chłopak też mówi, żebym się nie odchudzała, bo nie jestem gruba, a poza tym I TU UWAGA. UWAGA on lubi mieć za co złapać. Acha, no dzięki :O

Ej, wujek, Ty mnie nie obrażaj! Ani jednego podszywa mojego tu póki co nie uświadczyłam. Po erotycznym się nie szwendam, ja tam jestem gospodyni :D

Gość gość
a dużo masz tych samochodów na utrzymaniu?pewnie cały szkolny awtobus egheghe ... nie no temat stary jak świat ;-) kogos chyba upalna kurwica ogarneła ;-) może kaszelek odksztuśny pomoże na urodę a na pewno na schudnięcie to walenie ;-) puk puk najlepiej młotemprosto w czoło ;-) tak z 5 razy dziennie w porach stałych posiłków ;-))))

Gość gość
chciałabym mieć taki mega żenujący żart jak Ty ;) fajna jesteś !

Ja nie przesadzam z jedzeniem, tylko jem według potrzeb. A że potrzeby duże...

Gość gość
walenie na start !!!! bieg do morza - brzegiem :-) tam już czeka chanka z czarną flagą i ravcą gotową do odpału ;-) puk puk ;-))) kto tam ? tu miernata, tam miernota, buuuuuuuu...raki w czarnych trepciach ;-)

Walenie po głowie w porach posiłków? Hm... Stosowałam już metodę na zaciśnięty pasek, na ostatnią dziurkę i do koryta. Że niby żołądek ściska. A efekt był taki, że mówili "wolniej jedz i oddychaj, bo się robisz fioletowa" :O.

Samochód cały jeden, swój, w wieku 25 lat, z taką pensją to i tak sukces, że się dochapałam i nie przeżarłam całej kasy :O

Gość gość
Jasnowidz pisał o Twoich pryszczach, a Ty, że wyleczone:-o Teraz, że piegi mylisz... Sory, nie obrazam, ale przedstawiam fakty. Podszywie, albo kłamczucho:-D Ciau. wujek_dobra_rada_a_co;-)

Gość gość
fioletowa to możesz być jak pochłoniesz żarcie niczym jamochłon... nie tym otworem ;-) wtedy kolory teczy możesz mieć na balkonie jak z wysiłkiem strawisz czy kartofle i unikniesz z zzzzzzzzzzzzzzz dmuchnięcia przez sztorm ;-) bariery w tym momencie nie obowiązują, bo na diecie się nie żre i nie myśli ;-) tylko się oszczędza ;-)))) na brązerach

Jeryyy, przeca gadam, że fazowo mi wyskakują, jak nie ma, to nie ma, a jak zaskoczy/czą, to szpachlą je trzeba. Co Wy tacy podejrzliwi? Że też się człowiek wciąż musi ze swoich niedoskonałości tłumaczyć 😭

Dobra, wiecie co? Idę, bo mnie wieczór zastanie. Biorę się za siebie, dieta. Ale najpierw sklecę jakieś jadło. I się objem, ostatni raz mi wolno, nie? ;) To mówiłam dla Was ja, Brzydula 🖐️

Gość gość
brzydula gdzie jestes??? i jak to jest, ze te niby brzydule zawsze maja chlopakow? ale z takim poczuciem humoru to nie dziwota ;d

No mam, ale to nie świadczy o urodzie ;)