Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowany gość

Wytrysk

Polecane posty

Gość Zdenerwowany gość

Witam. Przedstawię szybko swój problem. Mam 25 lat. Uprawiałem z dziewczyną sex. Było spoko ale w pewnym momencie dotknąłem swojego członka który był bardzo mokry. Wystraszyłem się ze mogłem dojść ale przecież w ogóle nic nie czułem. Był niepokojący mokry ale doszedłem do wniosku, żę to efekt po orgaźmie mojej kobiety która robi się strasznie mokra po orgaźmie. Dziisaj wysłała mi smsa ze jej okres sie spoznia 2 tygodnie i tą wiadomoscią strasznie mnie przestraszyla. Czy jes tmozliwe ze mogla zajsc w ciąze ? pozdrawiam

Gość gość
Członek może być bardzo mokry przez preejakulat, w którym mogą znajdować się plemniki zdolne do zapłodnienia. Ciążą więc jest jak najbardziej możliwa.

Gość gość
Oczywiście, że ciąża jest możliwa.

Gość marryjuana
Z Twojej relacji wnioskuję, że uprawialiście seks przerywany i wówczas nie ma tak naprawdę większego znaczenia, czy doszedłeś, czy nie... preejakulat zawiera plemniki. A 2 tygodnie spóźnienia to sporo, niech dziewczyna zrobi sobie test.

Gość gość
szanse sa 50 na 50. To moglbyc sluz twojej dziewczyny ktory zawsze sie wydziela aby w pochwie nie bylo "sucho", lub twoj sluz nawilzajacy penisa ktory zawiera plemniki. niech kupi test.

Gość gość
Ty jesteś aby korzystać z pipy.Jej problem to zabezpieczenie i oddanie sie.

Gość zdenerwowany gość
Zrobiła test. Nic nie wykazało. Ale jednak dalej mam dziwne przeczucia. Trochę poczytałem o tych testach i o ich wiarygodności. Może jestem przewrażliwiony. Czy test mogl "skłamać" ? Nie ma objawów takich jak nudnosci czy bole głowy. Dziewczyna pracuje duzo godzin dziennie, jest zmeczona

Gość Zdenerwowany gość
Jeszcze jedno. Dodam, że czasami miałem problem ze samym wzwodem. Nie zawsze mi stawał co było troche dla mnie krępujące i odkąd z nią uprawiam sex nigdy nie doszedłem, Ona prawie zawsze ( jak pijana to nie :D ), ja niestety z tym miałem problem. Dlatego to strasznie wszystko dziwne. Lekarz mi powiedział, że to mój słaby "Wzwód" jest na tle psychicznym. Stres, a może nawet i silne uczucie do niej, że kocham ją itp. Co jaj mam mysleć bo zwariuję. Czy jeżeli będą dalej wątpliwości, to ma zrobic znowu test czy zaufać temu wczorajszemu ? pozdrawiam

Gość gość
Do gość zdenerwowany. Cwicz,cwicz ,czesty trening czyni mistrza.Nie załamuj się tylko cwicz.

Gość Zdenerwowany gość
Co ćwicz ? Odpowiadaj z sensem

Gość gość
Kiedy był ten stosunek?

Gość gość
czy przy masturbacji też masz słaby wzwód?? moze dopiero zaczęliście współżyc? i problem tkwi w Twojej głowie:) Uprawiając seks nie myśl o tym, że zmowu nie dojdziesz. Poza tym zacznijcie używać prezerwatyw albo namów swoją dziewczynę na tabl antykoncepcyjne:) Jeżeli Twoja dziewczyna bardzo dużo pracuje, okres mógł nie pojawić jej się z przemęczenia.. niech zrobi kolejny test (inny niż poprzedni) jeżeli nic nie wykaże udajcie się do ginekologa :) pozdrawiam @B

Gość Zdenerwowany gość
Stosunek był jakieś 2 tygodnie temu. Tak zaczęliśmy dopiero współżyć ponieważ jesteśmy razem półtorej miesiąca. Przy masturbacji jest wszystko ok ;p

Gość Zdenerwowany gość
Kobieta mnie uspokaja ze wszystko będzie dobrze zebym sie tak nie denerwował ale co zrobić. Taki juz jestem nerwowy. Co do mojej erekcji tak. TO z pewnością w mojej głowie siedzi i staram, się z tym walczyć :/

Gość gość
Przy masturbacji jest ok a przy kobiecie nie? moze ona po prostu cie nie pociaga? a swoja droga jesli jestescie ze soba tak krotko to lepiej sie zabezpieczec niz zostac rodzicami po nie calych dwoch miesiacach :) pozdrawiam!

Gość gość
Trzeba zrobić test.

Gość gość
A więc wszystko jasne.. (poza brakiem miesiączki u Twojej partnerki) Zdarza się bardzo często, że pierwsze zbliżenia nie wychodzą tak jakbyście chcieli.. a więc PRZESTAŃ SIĘ DENERWOWAĆ.. skoro jest Ci miło i przyjemnie, a Twoja kobieta Cię pociąga-skup się na tym!!! Jeżeli ciągle będziesz myślał o tym, że nie dojdziesz to nie dojdziesz:) Poza tym masturbacja (ruchy ręką) są silniejsze od tych, które wykonuje sie podczas stosunku.. Moim zdaniem jeśli teraz zacząłeś współżyć nie masturbuj się już.. A Twój penis się "przyzwyczai" i wszystko wróci do normy! Dziewczyna niech zrobi kolejny test! Nie zapominajcie o zabezpieczaniu się! @B

Gość gość
PS zmień nastawienie.. a uda się ! @B

Półtora miesiąca razem i sex bez zabezpieczenia... jeśli nie miałeś faktycznie wytrysku to raczej nie jest w ciąży ale weź się puknij w głowę i bądź bardziej odpowiedzialny a nie płaczesz jak baba po fakcie. Zamiast się mazać i denerwować dziewczynę zapewnij ją że weźmiesz odpowiedzialność za swoje czyny cokolwiek by się nie stało :) przestanie się denerwować i okres przyjdzie :D bo pewnie z tego powodu się denerwuje bardziej a Ty wprowadzasz nerwową atmosferę zamiast być dla niej podporą.

Gość Zdenerwowany gość
Krótkie sprostowanie Cokolwiek by było NIGDY bym jej nie zostawił samej w takiej sytuacji. Ona się nie denerwuje tylko ja :P ale wygląda na to, że chyba nie potrzebnie. Zabezpieczamy się ale zdarzyła się po prostu sytuacja kiedy ani ja ani ona się nie zabezpieczyliśmy. Człowiek się uczy na błędach. MImo moich 25 lat myślałem ze mam pojęcie na większość tematów. Teraz wychodza braki w mojej wiedzy. Uspokoiłem się trochę Temat można uznać za zamknięty. POzdrawiam

Gość gość
daj znać czy miesiączka się pojawiła ! i pamiętaj, problem tkwi w głowie :) Pozdrawiam @B

Gość gość
Jakieś dwa tygodnie temu? Test z soków wykazuje ciążę najwcześniej około 14 dni po stosunku. Jeśli miesiączka nie pojawi się w ciągu tygodnia niech dziewczyna powtórzy test i zgłosi się do ginekologa.

Gość gość
Gosciu O twardości twego prącia decyduje kobieta.Ona ci wskaże kiedy jest twardy i może w nią wejsc.Ona powinna go sobie przygotować,tak jak ty jej pochwę ,aby była mokra.Podzielcie sie rolami.