Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krewnabiałymśniegu

Czy da się pokonać chorobę psychiczną

Polecane posty

Gość gość
Mi także choroba odebrała to,co najpiękniejsze,zabrała mi młodość,talent ,pasje ,a przede wszystkim energię i chęć do życia.

Gość gość
PS Ja nie żyję,tylko wegetuję,ale z perspektywy czasu widzę,że to była głównie moja wina tzn,że miałam wygórowane oczekiwania wobec tych wszystkich pełnych uprzedzeń i stereotypowego myślenia,wrednych i zawistnych ludzików ,lubiących wmawiać ludziom ,że są gorsi,lub że nie zasługują na to ,co dobre.Ja tym gnojom uwierzyłam i teraz żałuję. Gdybym przeczytała i obejrzała w odpowiednim czasie odpowiednie,budujące filmy lub trafiła w porę do dobrego psychologa ,nie byłabym teraz kaleką życiową.Ze mnie kalekę zrobiła szkoła i rodzina,bo zamiast pomóc zwalczyć wady i lęki,tylko je publicznie wytykali i wyśmiewali ,robiąc z nas pośmiewisko na całą szkołę.

Gość termosowa
Witam czy może mi ktoś pomuc Mam napady lękowe od 3latboje się wyjśc z domu jak wychodze to szybko po syna do przeczkola 100m i wracam do domu w kolejce w sklepie jest mi słabo,dusze się,mam lęki wkoncu poszłam z tym do lekarza zrobiłam badania krwi i na tarczyce badania wyszły wszystkie ok,wkoncu duszenia się nasiliły nie mogłam oddychac słabo mi się robi,raz gorąco a raz zimno,serce mi bije szybko dzis był umnie psychiatra przepisał mi asertin 50 czy ktoś go tu stosował,jak sobie poradziliście z tymi lękami ja mam 2dzieci od 3lat nawet na basen nie poszłam góra oddalam się 100m od domu już sama mam dośc tego wszystkiego codziennie zadaje sobie pytanie czemu to ja mam tą chorobe

Gość termosowa
jest tu ktoś