Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mankes

Mega kryzys w zwiazku

Polecane posty

Gość gość
super pomysł gość wyżej ale też nie dla każdego niestety

Gość męski inaczej
Spytaj się jej, czy masz poszukać ulgi na mieście, bo tak nieregularnie, to ty nie potrafisz. Zależnie od odpowiedzi: albo egzekwuj swoje prawa robiąc straszliwe fochy i tłuczenie zastawy po odmowie (bo testosteron cię roznosi), albo znajdź sobie na mieście panienkę do dymania (taka propozycja padła z ust mojej żony) albo podziękuj za dotychczasową współpracę.

Gość gość
to nawet nie na siłę ale wątpię że długo wytrzymasz. A z Krakowa to pozdrawiam z okolic tego pięknego miasta. Ludzie tu dobrze radzą wprowadź urozmaicenie, a jak ją zaczynasz całować czy pieścić to jak jest? A całujesz ją w ciągu dnia? Np rano przy śniadaniu. Małe gesty też się liczą

Gość Doswiadczony przez życie
Tylko co zrobić z dziećmi, by móc wyjść wieczorkiem do klubu? Moje nie mają przycisków ON/OFF.

Gość gość
a jakaś rodzina w pobliżu czy znajomi mogą się zająć albo opiekunka sama bym się zajęła dziećmi brak pracy dobija a mój mały idzie do przedszkola i ma babcie po sąsiedzku

Gość gość
jak jeszcze chcesz pogadać to ola684@onet.pl.

Gość ja mam podobnie
ale jestem żoną

Gość gość
Każda kobieta uwielbia seks. Możecie panowie sobie wyobrazić że kobieta 2 m-c po porodzie godzi się na seks ? Możecie. A teraz panowie wyobraźcie sobie że to my rodzimy. Po takim przeżyciu unikalibyśmy seksu do końca życia. Prawda czy nie ? Kobiety uwielbiają seks. Ale to ma być seks a nie rutyna. Jak ona wie z góry że najpierw pocałujesz ją w lewe ucho potem pomacasz cycki trzeci twój ruch to prawa łydka ,piąty to , a 10 to wsadzenie. To ona ma gdzieś taki seks. Działaj na podświadomość chwyć ja za talię od tyłu i pocałuj w kark podziękuj za smaczny obiad. Chwyć ją za kark na linii włosów i powiedz np. kochanie a jutro na obiad zrób to i to (np. mielone z buraczkami) bo mam smaka. Zrób a zobaczysz że to działa. Jak zadziała to napisz na forum to podam dalsze wskazówki (Miałem podobnie seks 7 razy w roku , teraz 3 razy w tygodniu bez szantażu i straszenia rozwodami) Wskazówka sprawdzająca pomasuj jej stopy ,jeżeli pozwoli ci włożyć palec między palce stopy lub je rozszerzyć , to również pozwoli ci rozłożyć nogi. Jest to wskazówka z jej podświadomości, jak ty wykorzystasz tę wiedzę to inna bajka.

Gość kobieta88
Mam 2 dzieci rok po roku. Porody naturalne i powiem że po każdym porodzie 5 tygodni i doszło już do współżycia oczywiście z rozwagą ze względu na wrazliwość mięśni pochwy po porodzie stosowaliśmy też spray skurczający mięśnie dla kobiet po porodzie np. strefa-intymna.eu/kosmetyki-erotyczne/66-libispray-50-ml.html ponieważ pochwa kurczy się dłużej niż te 5 tygodni a taki spray ułatwił sprawę. Wcześniej współżycie nie jest nawet wskazane ze względu na możliwość jakiegoś zakażenia bo przecież kobieta ma rany a organizm się oczyszcza ale co to za problem sex to nie tylko sex klasyczny mozna przecież uprawiać sex oralny. Myślę ze kobiety chcą seksu tylko w tych pierwszych miesiącach blokuję je jeszcze wspomnienie porodu i boją się zbliżeń. Po czasie wszystko wróci do normy a gdy mężczyzna podejdzie do tego z rozumem to połowa sukcesu już za nim:)