Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mnożą się a nie mają do tego warunków mieszkaniowych

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli ludzi którzy mieszkają w kawalerkach albo dwupokojowych klitkach

Gość lubie luksus
a co cie to obchodzi?

Gość gość
bo myślą d**a a nie głowa

Gość gość
jejku może pragną dziecka , albo wpadki sie zdarzaja, co cie to obchodzi

Gość gość
be nie wiedza co to antykoncepcja

Gość gość
bo żyją zasadą że jakoś to będzie, a myślą dopiero potem i jęczą, ze im rząd nie pomaga :)

Bo rządzi lewica i jest presja na zasiłki i bezzwrotną pomoc dla potrzebujących, patrz np. UK czy Francja i ich system zasiłków.

Gość a ja rodzilam
kolejny temat mający na celu sprowokowanie dyskusji :O to juz nudne ten ma to ten tamto, ten biedny ten bogatyyy.... jejuuuu co to was obchodzi?? Niech inni robią co chcą skoro to nie ma zwiazku ze mną i w żaden sposób na mnie nie wpływa :D i na was też haha ale i tak znajda się wrony co bedą kraczeeeeeeeć :D

Gość gość
my mamy 2 pokojowe mieszkanie i niedługo urodzi nam się dziecko. Nie wiem w czym problem i kogo to właściwie obchodzi? Kiedys ludzie żyli w skromnych warunkach i było dobrze, a teraz sie wszystkim w d****h przewraca i nie wiem dlaczego ludzie uwielbiają się wtrącać w życie innych. Zajmijcie się swoimm życiem, swoimi dziećmi, a nie tym czy sąsiediz mają duże mieszkanie, czy zakładają dziecku czapeczke gdy jest słońce, czy biora dziecko do mc donalds, czy używaja kostek rosołowych itp itd

Gość gość
żałosne to jest bo mimo że nie mają warunków mieszkaniowych to mnożą się i kiszą się jak ogóry w słoiku

Gość gośćMMMMMM
Brat mojego męża i jego zona wynajmują 40 metrowe mieszkanie . Maja 2 dzieci bo przecież jak mozna mieć jedynaka . Ona nie pracuje ,on ma prace na czarno. Nie wiem jak mozna tak żyć.

Gość gość
my mamy 2 pokojowe mieszkanie i niedługo urodzi nam się dziecko. Nie wiem w czym problem i kogo to właściwie obchodzi? Kiedys ludzie żyli w skromnych warunkach i było dobrze, a teraz sie wszystkim w d****h przewraca i nie wiem dlaczego ludzie uwielbiają się wtrącać w życie innych. Zajmijcie się swoimm życiem, swoimi dziećmi, a nie tym czy sąsiediz mają duże mieszkanie, czy zakładają dziecku czapeczke gdy jest słońce, czy biora dziecko do mc donalds, czy używaja kostek rosołowych itp itd xxx jedno to ok, pod warunkiem że nigdy nie zdecydujecie się na drugie i nie dokoptujecie do starszego, bo sami musicie miec gdzie sie gzic

Gość gość
Ale jakie wtrącanie ? to jest forum publiczne wiec mozna sobie podyskutować Nikt nikomu nie każe tu pisać .

Gość gość
A może te dwa pokoje im po prostu wystarczają? Albo jeden duży na pierwsze lata życia dziecka? Małe dziecko i tak przecież musi być przy rodzicach. Jakie to ma znaczenie, dlaczego się mnożą? Niektórzy - bo chcą, inni - bo wpadli, ale co to kogo właściwie obchodzi?? Ważne, jak wychowają to dziecko, a nie na ilu metrach...

Gość gość
bo w polsce to standard i norma ze rodzina zyje na 2 pokojach 38 qm we 4 czy ile tam badz u rodzicow na 1 pokoju to normalne ....

Gość gość
ciągle te same durne tematy. Ile razy można je zakłądać?

Gość to są tematy
dla wieśniar kafeteryjnych :D no coż taka prawda ale wieśniaczki lubią te tematy kto jakie ma waruunki ehhh Polska....

Gość gość
"Dlaczego ludzie mnożą się a nie mają do tego warunków mieszkaniowych" Bo sa głupi i bez wyobraźni.

Gość gość
kolejny temat o tym samym hehe komus sie naprawde baaaardzo nudzi;)