Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inwigilacja partnera

Polecane posty

Gość gość

Hej, Facet, z którym zaczynam kręcic wyznał mi wczoraj, jak rozpadł się jego poprzedni związek. Odkrył zdradę, przy czym powiedział że ją szpiegował w necie, włamywał ise do jej kont na róznych portalach. Dodał, że sprawdził ją 3 razy: raz na początku znajomości – była czysta, drugi po 4 latach, też było ok i ostatni raz, na krótko rzed rozstaniem. Uważam, że zachował się jak świnia i przeraża mnie to jak on grzebał w jej portalach. T otak jakby grzeba komuś w korespondencji albo w koszu z brudnąbielizną. Co wy o tym sądzicie? Na ile facet może sobie pozwolic? W koncu narzeczona to nie własnośc i ma prawo do prywatności.

Gość gość
Hej, Dobrze że Tobie o tym powiedział. Facet może pozwolić sobie na wszystko również kobieta. Są wątki jak kobiety zakładają konta na portalach aby sprawdzić faceta. Poszukaj poczytaj. Widać że masz coś za skórą że się tłumaczysz.

Gość gość
Lol, przyznam że mam bujne życie czatowo-forumowe, ale dla mnie to jest przede wszystkim rozrywka, fajna zabawa. Nie angażuję się emocjonalnie więc nie uważam tego za cośpoważnego. Poza tym, ja nie jestem z nim w związku (przynajmniej jeszcze nie), więc go nie zdradzam. Co najgorsze, sa mwczoraj mi przyznał ze cośszukał i odkrył ze miałam kiedyś peweien login, chociaż go nie miałam. K***a znamy się 2 miechy, nie jesteśmy parą a ten już mnie szpieguje! Chore to! Listy też mi będzie napoczynał a potem zaklejał?