Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaniuu

Osiemnastoletnie mamusie

Polecane posty

Gość kaniuu
Ale czy ja napisałam, że akurat CHCĘ MIEĆ I KONIEC KROPKA? Czy napisałam, że 18 lat to trochę za wcześnie mimo to, ze napisałam, iż bym chciała mieć.

Gość kaniuu
"Jezu dzieci robią dzieci i to świadomie"... Nie umiesz czytać?? Czy ja napisałam, że będę mieć dziecko teraz? Zapytać już o nic nie można??

Gość 18 letnia mama
Witaj Autorko. Ja mialam 18 lat jak zaszlam w ciaze i powiem Ci szczerze ze NIEZROZUMIALA ma duzo racji. Dzisiaj mam 21 lat moje dziecko 2 latka. Wiesz jaki to problem. Ja poznalam swojego partnera jak mialam 16 lat - niestety nasza glupota i wpadlismy. Moj facet jest juz po studiach ale gdyby nie nasi rodzice nie dalibysmy rady tego wszystkiego pogodzic. Ja tez koncze studia jeszcze tylko 2 lata. Zaluje ze tak sie stalo- odmienilo to nasze zycie. Juz nie mozemy sobie pojsc tak jak kiedys gdzie chcemy czy pojechac na wakacje. A slub ? Slub mimo to ze sie kochamy musial byc zanim dziecko przyszlo na swiat wiec nie byl to moj wymarzony dzien. Niestety moi rodzice ni beda sie opiekowac moim malym i musze zalatwic zlobek , kolejne pieniadze.

Gość 18 letnia mama
Kaniu- czy ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? ludize Tylko odpowiadaja na Twoje pytanie. Niezrozumiala Ci wszystko dokladnie wyjasnila. Przemysl to.

Gość kaniuu
Ja to wszystko bardzo dobrze rozumiem i wiem. Tylko mnie chodzi o to, że ja nie napisałam, że teraz chce zajść w ciąże.

Gość gość
Po pierwsze ja mam 18 lat i dzieci tez mam dwoje to ze chca miec dziecko to nic zlego. Nie kazdy musi miec dzieci w wieku 30 lat i pewnie wy tak macie. Ja jestem dumna ze mam dwoje wspanialych synów. A z tymi pieniedzmi to przesadzacie dzieci nie sa Bog wie jak drogie A wiec mnie przejmuj sie tym co oni pisza dziecko to największy skarb

Gość gość
kaniuu- jesteś jeszcze młoda i masz czas na dziecko .Korzystaj z życia i ciesz się wolnoscia ,młodością :)

Gość niezrozumiale
Ale nikt nie mowi ze ty chcesz teraz. Masz 18 lat i pytasz sie czy to idealny wiek na dziecko - ja i wiele innch osob twierdzi ze nie- ale decyzja nalezy do ciebie.

Gość gość
18 lat i 2 dzieci ? Najlepsze lata spędzasz w pieluchach ,kupkach,zupkach :(

Gość niezrozumiale
05.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Po pierwsze ja mam 18 lat i dzieci tez mam dwoje to ze chca miec dziecko to nic zlego. Nie kazdy musi miec dzieci w wieku 30 lat i pewnie wy tak macie. Ja jestem dumna ze mam dwoje wspanialych synów. A z tymi pieniedzmi to przesadzacie dzieci nie sa Bog wie jak drogie A wiec mnie przejmuj sie tym co oni pisza dziecko to największy skarb x Oj dziecko widac, ze masz dzieci w tym wieku. Nie umiesz nawet czytac ze zrozumieniem. Ja napisalam ze dziecko mialam juz jak mialam 25 lat. to nie 30. Po za tym jezeli jestes dziewczyna bez ambicji i chcesz zerowac na rodzicach i chlopaku to ok. To bedziesz szczesliwa :)

Gość mala12768687
ja mam 18 lat i stramy sie obecnie o dziecko:P

Gość kaniuu
No też właśnie, dlatego wypraszam sobie takie teksty: "dzieci robią dzieci" !. Ja jeszcze nic nie robię żadnych dzieci !

Gość niezrozumiale
takie teksty powinnas ignorowac- bo dzieckiem juz nie jestes... ale musisz to dobrze przemyslec

Gość mala12768687
moj partner ma 21

Gość gość
Autorko młoda jesteś .Ucz się ,baw,poznawaj nowych ludzi itd Na dzieci przyjdzie czas.

Gość kaniuu
Tak wiem, że muszę przemyśleć. Wiem, że 18 lat to trochę wcześnie dla mnie. Ale planować na razie nie będę.

Gość gość
Niezrozumiałe sama zajmuje sie swoimi dziecmi nikt mi nie pomaga a Ty moze jestes bez ambicji bo to widac po twoim pisaniu. I wcale nie żałuję ze zmieniam pieluchy i podaje zupki. Wole to niz tak jak pewnie wiekszosc z was sie bawic a nawet jak macie dzieci to zalujecie. Ja bynajmniej sie ciesze ze jestem mloda mama.

Gość gość
A ja w wieku 18 lat wole się bawić niż babrać w pieluchach eheheh

Gość niezrozumiale
05.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Niezrozumiałe sama zajmuje sie swoimi dziecmi nikt mi nie pomaga a Ty moze jestes bez ambicji bo to widac po twoim pisaniu. I wcale nie żałuję ze zmieniam pieluchy i podaje zupki. Wole to niz tak jak pewnie wiekszosc z was sie bawic a nawet jak macie dzieci to zalujecie. Ja bynajmniej sie ciesze ze jestem mloda mama. x Moja droga ja bez ambicji? skonczylam studia, 2 miesice spedzilismy z mezem na zwiedzanie europy, pracuje w zawodzie i kupilismy mieszkanie za wlasne pieniadze z bardzo malym kredytem ktory bedzie za 5 lat splacony , mam dziecko i bede starac sie o drugie. A ty mi mowisz ze ja nie jestem ambitna, bo widac po moim pisaniu? zastanow sie troszeczke co Ty piszesz dziewczynko. Zycia nie wolno zaczynac od d**y strony. Ja tez jestem mloda mama mam 25 lat to nie 30. Po za tym oprocz tego ze masz w wieku 18 lat 2 dzieci to co jeszcze osiagnelas? co w zyciu zobaczylas? skonczylas szkole? pracujesz? masz wlasne mieszkanie ? pytam sie co osiagnelas? co masz zamiar zapewnic swoim dzieciom ? To ze masz 2 dzieci w wieku 18 lat to zaden AMBITNY wyczyn. Wiec o ambicji moja droga mi tutaj nie wyskakuj,

Gość gość
A potem wpadniesz nie będziesz wiedziała z kim. Wole miec dzieci teraz niz potem miec a nie wiedziec z kim ja zalozylam rodzine a Ty bedziesz samotna matka

Gość niezrozumiale
Aha i nie zaluje swojej decyzji - uwazam ze lepiej wybrac nie moglam.

Gość gościówkattttt
"A potem wpadniesz nie będziesz wiedziała z kim. Wole miec dzieci teraz niz potem miec a nie wiedziec z kim ja zalozylam rodzine a Ty bedziesz samotna matka" hahahahahahhahahaha zabawna jesteś

Gość gość
Mam meza pracuje robie studia i mam dom także bez kredytu. Nie kazda dziewczyna ktora ma mlodo dzieci musi byc bez ambicji.

Gość niezrozumiale
05.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Niezrozumiałe sama zajmuje sie swoimi dziecmi nikt mi nie pomaga a Ty moze jestes bez ambicji bo to widac po twoim pisaniu. I wcale nie żałuję ze zmieniam pieluchy i podaje zupki. Wole to niz tak jak pewnie wiekszosc z was sie bawic a nawet jak macie dzieci to zalujecie. Ja bynajmniej sie ciesze ze jestem mloda mama. x Przepraszam Ty to do mnie napisalas? Ja swojego meza znam 9 lat, po slubie jestesmy 4. Ja wpadne w drugie dziecko nie wiem z kim ? i bede samotna matka? Boze dziecko co Ty wypisujesz. A nawet gdyby moj kochany maz zdecydowalby sie odejsc to i tak mam juz zycie tak ulozone , ze sobie sama poradze a Ty w wieku 18 lat z 2 dzieci jestes w czarnej d***e.

Gość niezrozumiale
05.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Mam meza pracuje robie studia i mam dom także bez kredytu. Nie kazda dziewczyna ktora ma mlodo dzieci musi byc bez ambicji. x Ty jestes ta co ma 18 lat i 2 dzieci ? jezeli tak to nie pierdziel ze w wieku 18 lat masz juz dom bez kredytu bo nie uwierze , chyba ze dostalas go w spadku.

Gość gość
18 lat i 2 dzieci ? W jakim wieku sa te dzieciaki ?

Gość gość
4 i 2 lata

Gość niezrozumiale
Wiesz to z Toba jest gorzej niz myslalam , albo to prowokacja :)

Gość gość ta od zapiekanegomakaronu
nie wiem jak mozna swiadomie ladowac sie w pieluchy w takim wieku

Gość gość
to nie jest swiadome ale cóż robic jak pipuszka swędzi a z lekcji biologii się uciekało