Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Süßer Schatz

Diety sa dla leniwych

Polecane posty

Witajcie Patrze codzien pojawiaja sie tematy o dietach, chudnieciu itd. I co zauwazam, ze to wszystko to czysta glupota. Glodowki, specjalne diety, liczenie kalorii to jedna wielka glupota. Kiedys ten problem dotyczyl takze mnie. U mnie to geny wszyscy w rodzinie maja nadwage lekka lub wieksza ale jest. Ja sie nie dalam i postanowilam nie dac sie grubosci. Najlepszy sposob to zdrowe zywienie i ruch. Nie glodowki, to nic nie da a moze i da ale na krotka mete. Kilogramy zawsze wroca. Moja waga spadla 30 kg w dol i trzyma sie juz przeszlo 4 lata.....

Gość gość
up up dowiem sie wiecej....

Gość gość
jak to zrobiles? gratuluje :)

O jednak ktos odpowiedzial. kilka zasad i wszystko sie uda 1 nie obzerac sie nie jesc pozna pora nie naduzywac slodkiego nie jesc tlusto 9 9 9 jesc warzywa i owoce, ryby, mieso mozna jesc wszystko tylko nie obzerac sie najwazniejsza zasada duzo ruchu:) proste i oczywiste

Gość gość
no w sumie racja, tez tak samo prowadze styl zycia i duzzzoooo wody polecam rowniez i da sie wszytsko, trzeba chciec :)

Gość gość
dieta i dużo sexu, dużo dużo roochanka, ale nie leżenie jak kłoda i co da się da się ;D