Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra9974456434542

miala ktoras z was podobnie

Polecane posty

Gość sandra9974456434542

ciaza czy cos innego ? zaznaczam, ze chce miec dziecko. mam nieregularne okresy, wiec ciazko u mnie wyliczyc dni plodne. raz mam, raz nie, dwa tygodnie temu bolala mne macica podczas stosunkow - nie wiem czemu. kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, ale "zalal' mnie dopiero w czwartek i piatek. w piatek robilam test owulacyjny i wyszedl negatywny ;( w piatek tez zaczely mnie bolec same sutki - dosc mocno, co jest dziwne, bo przed okresem bolaly mnie cale piersi, byly ciezkie, podczas chodzenia nawet uwierały mnie. mam sluz z bialymi grudkami jakby taki bialo przezroczysty (nie smierdzi, jest gesty) i spuchnieta w srodku pochwe tak jakby oraz dzis po poludniu w pochwie 38 stopni. podbrzusze bolalo mnie wczesniej, ale jest twarde i kluje do dzis. moze zaszlam wczesniej, niz ten czwartek ? nie czuje sie jak przed okresem, bo bym zdychala i nie mogla sie ruszyc - bo albo nie mialam okresu, albo megabolesny. ja mam 37 stopni mierzone pod pacha ale to moze ten upal ? to podbrzusze nie boli jakos stasznie, ale odczuwam to, a sutki jak dotkne to masakra... robilam dwa testy i na jednym i drugim zarys drugiej kreski jest, ale malutko widoczny, slaby... i nie tak od razu a po kilku min. wzczesniej jak robilam testy to nie mialam wcale tych drugich kresek. co jest ze mna grane ? lekarza mam dopiero w piatek umowionego. jak nacisne podbrzusze to boli dosc mocno, a jak nie to odczuwam to, ale da sie zyc. czuje, ze tam cos sie dzieje. w lipcu nie mialam normalneo okresu, a chwilowa plamka krwi,kiedys mi gin mowila ze to skapa miesiaczka moze byc, bo juz tak mialam wczesniej. miala ktoras z was podobnie ?

Gość gość
Nieregularne cykle czyli jakie? Ten seks do końca był w zeszłym tygodniu? Śluz z grudkami to może być grzybica, spuchnięta pochwa też od tego może być. Jeśli uważasz że to ciąża to zrób beta hcg (choć po seksie od zeszłego czwartku nikt ani nic jej nie wykaże)

Gość sandra9974456434542
do konca w czw i pt a okresy roznie czasem nie mam ponad 2 mies.

Gość gość
No i do tej pory nie byłas u lekarza? Wątpliwe aby to była ciąża jeśli masz takie problemy.

Gość sandra9974456434542
w piatek ide

Ja tak miałam przed poronieniem (bez tego śluzu z grudkami). Tylko u mnie doszły jeszcze potem plamienia i w końcu krwawienie...