Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogłabym być w związku ale nie chce MĘCZĄ MNIE ONE a was

Polecane posty

Gość gość

byłam juz w dwoch powaznych związkach, nie znajomosciach trwajacych kilka tygodni ograniczających sie do seksu i gadaniu o p*****lach. Mam duze powodzenie ale po prostu nie chce nikogo. To strasznie męczace, poswiecac komus czas, nawet takie glupie czynnosci jak odpisywanie na smsy :O martwienie sie o tą osobe, o to czy zdradzi, czy jest wierna, caloksztalt. Podejrzewam, ze nie spotkalam jeszcze faceta ktory by mnie tak zauroczyl ze bym poswiecala dla niego swoj czas :D

Z jednej strony popieram Cie ale z drugiej fajnie jest miec kogos kto o nas mysli i tez poswieca swoj czas, kiedys natrafimy na takiego dla ktorego z przyjemnoscia poswiecimy swoj czas;D

Gość gość
Mam tak samo.Związki są nie dla mnie.Wracam z pracy,lubię sie wtedy położyć,odpocząć,później spotkać z przyjaciólmi,wieczorkiem poczytać ksiązkę.Będąc w związku nie mam czasu na siebie,na swoje przyjemności,faceci mnie zawsze ograniczają,narzekaja,że poświęcam im zbyt mało czasu.A ja jakoś nie potrafię się zmusić:)

Gość gość
jestem w zwiazku i mam czas na ksiazke,dluga kapiel,spotkania z rodzina,przyjaciolmi.Zwiazek nie ogranicza,chyba,ze trafi sie na jakiegos maniaka. No a co z dziecmi?Chcecie byc same na starosc?

Gość gość
Chciałbym właśnie taką co nie chce, żebym jej do d**y właził. Hmm, dobrze wiedzieć, że takie istnieją.