Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaOmena

moje dziecko jest szatanem

Polecane posty

nic nie zażywam, musze sie wybrać z synem do koscioła ale boje sie ze cos zacznie się dziać! Obrazy zaczną latać dookoła, krzyże bedą się walić itp

Gość gość
Przestań mnie straszyć tym, mam nadzieję, prowo. Jak sobie pomyślę że istnieją naprawdę takie świry z podobnymi urojeniami, to mi się zimno robi.

Gość jatakamama
pokaż to zdjecie bo inaczej nikt nie uwierzy!

nie zrobie zdjecia dzis, syn śpi w pokoju jest mąż, zacznie cos podejrzewać a syn to wogóle może się zemscić

nie zrobie zdjecia dzis, syn śpi w pokoju jest mąż, zacznie cos podejrzewać a syn to wogóle może się zemscić

Gość gość
dziewczyno, musisz iść do lekarza i opowiedzieć mu jakiego masz syna. Powinien ci pomóc.

Gość poziomka_17
noo, jak się naćpasz to na pewno. . . -.-

Gość gość
Autorko spokojnie, od jakiego czasu badania archeologiczne wykazały że to nie 666 jest cyfrą szatana ale zupełnie inna. Jak znajdę artykuł to go podeślę więc odetchnij i ćpaj dalej .

Gość poziomka_17
tak tak, jeszcze na policję zadzwoń

Gość gość
Mój boże... wariatka dosłownie :D. A tak serio (o ile to nie jest prowo) to widocznie masz depresję, albo jesteś pod wpływem czegoś tam (grzybki-halucynki :D itp.) :P

nie wierze w ten artukuł, ktos dobrze skomentował "Diaboliczna liczba 666 była znana magom przedchrześcijańskim, znano ją i w Grecji i w Izraelu, to pewnie te badania to jakieś kaczki dziennikarskie jakich wiele, albo trafił się egzemplarz Apokalipsy źle przepisany:) Numerolodzy by to pewnie obśmieli, szczególnie ci bazujący na antycznej wiedzy:) "

Gość gość
To nie kawał, u nas było o tym kiedyś w TV i pokazywali ten rękopis Mam nawet artykuł w niemieckich wiadomości.

Gość gość
pogoda145 | 2 września 2008 12:46:19 Szatana jak również liczbę 666 wymyślili księża i cały Watykan, ponieważ chcieli aby naiwny lud mógł wytłumaczyć sobie skąd się bierze zło i cierpienie. Stworzyli sobie szatana i zarazem odrzucili całkowicie wiarę w reinkarnację jak również odpowiedzialność człowieka za zło! Można nawet powiedzieć, że to kłamstwo im się udało gdyż opanowali poprzez swoją religię wiele państw wciskając ludziom zwykłe zabobony. Na temat szatana polecam do przeczytania artykuł - "Chrześcijaństwo i satanizm". http://www.racjonalista.pl/kk.php/t,478

Gość gość
Kapłani bardzo starannie dokonywali poprawek w Biblii, tak by jej treść był zgodna z ich polityką , mówi o tym nawet Profesor Piotr Augustynek (krakowski wykładowca UJ). Jak ktoś dobrze zna temat , interesuje się nauką, to zna historię Mezopotamii, pierwszej glinianej twórczości o Gilgameszu , historię Sumerów. Dużo w Biblii zatuszowane, dużo jest zakłamań. Liczba 666 to nie jest liczba szatana, to błąd w tłumaczeniu . Prawdziwą liczbą szatana jest 616. Takich błedów popełniono wiele .

Gość gość
mamo omena , może ty jednak masz dziecko które cię nie lubi? Może dziwi w tobie niesprzyjającą aurę (niemowlęta potrafią ją dostrzec i płakać na widok ładnej , usmiechniętej osoby właśnie z tego powodu że ma złą aurę). W sumie nie zdziwiłabym się bo obłąkani lub chorzy psychicznie budzą u niemowląt lęk , Aura jest niezdrowa i one to widzą. Myślę że twoje dziecko jest normalne ale ty jesteś kopnięta.

Gość gość
zrób zdjęcie,ja nie wierze w to co piszesz......marna prowokacja

Gość gość
Dobry temat :D Ktoś się chyba za dużo horrorów naoglądał :) Kiedyś czytałam o kobiecie,która twierdziła,że jej kilkutygodniowe dziecko samo się przemieszcza w różne miejsca np położyła je w łóżeczku, odwróciła się na chwilę a ono siedziało na komodzie :D Też uważała,że jest opętane,bo podobno widziała jak oczy mu się robią czerwone i kiedy była z nim sama to momentami wyglądało jak demon :D

Gość gość
To straszne ze tacy ludzie nie hca szukac pomocy u psychiatry... A potem sie slyszy ze matka dziecko glodzila czy je zabila... Dramat. Dziewczyno mam nadzieje ze twoja rodzina szybko zauwazy ze cos z toba nie tak i odesla cie tam gdzie trzeba. Depresja poporodowa moze utrzymywac sie jeszcze dlugie miesiace po urodzeniu dziecka ale to sie leczy!!! Tylko trzeba tego chciec:O

Gość gość
zaraz go zabije i wszystkim naopowiada,że to było w obronie własnej :D ranyy...dziewczyno idz do lekarza ze sobą-nie z dzieckiem

Gość gość
już ci się znudziło autorko???????????????????????