Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat ale mam już dość tego życia POMOCY to przez alkohol

Polecane posty

Gość gość

mój ojciec byl alkoholikiem i w domu i tak jest patologia nie da sie żyć przez to nie umiem rozmawiac z ludziami i rówieśnikami mówiąc krótko mam z****ną psychikę cale wakacje siedze w domu przed telewizorem lub kompem jestem nieśmiala nie mialam jeszcze chlopaka i nie bylam na żadnej imprezie chce normalnie żyć jak inni w moim wieku chce być otwarta na ludzi i nawiązywac nowe znajomości mam dola już mam dość pomóżcie mi proszę :(

Gość gość
Myślę że terapia Ci pomoże. Zgłoś się do poradni leczenia uzależnień.

Gość gość
Mam 38 lat, ojca alkohololika, wyszłam na ludzi dzięki sportom. Zapisz się na coś do jakiejś grupy. Poznasz ludzi i znajomych.

Własnie moglabys zglosic sie do psychologa, od tak zeby nawet sie wygadac, zrzucic ciezar... ile jeszcze zostalo Ci do ukonczenia szkoly?Probuj nawiazac kontakt z innymi, niekoniecznie trzeba wchodzic w jakies glebsze relacje, po prostu zeby pogadac, spotkac sie i odreagowac, usmiechaj się - zobaczysz ile to działa :)

Gość hfxzgxxx
podziekuj najpierw mamie za zadawanie sie z menelem, bo musialo ja to bardzo podniecac, a ty jestes tylko owocem tych chorych jazd

Gość hfxzgxxx
skad wiem bo moja matka robila to samo, siedziała z kretynem co ja bił ponizal i nie interesowal sie wcale rodzina, a ona i tak go lubiła, przyznala sie w przeszlosci ze mogła miec porzadnego faceta, ale widocznie jej sie podobal taki kretyn, szkoda ze ja mam z*****e zycie przez to