Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szasz

Twój kosmetyczny HIT

Polecane posty

Gość Isia_Modnisia
Perfumy- d&g rose the one tusz do rzes - ysl shocking puder- ysl double wear - kolor tawny bronzer- bikor ziemia egipska blyszczyk - loreal z drobinkami szampon do wlosow- dove niebieski i wiele wiele ....

Gość aguachahaha
dermacol jako korektor odzywka 8 w 1 eveline zele, szampony ziaja olejek herbaciany maska mleczna do wlosow

Gość gość
Korektor- kamuflaż Kryolan Płyn do demakijazu oczu dwufazowy Ziaja Odżywka wygładzająca do włosów Matrix Puder sypki transoarentny Max Factor Żel do kąpieli kawowy Yves Rocher Puder Brązujący Terracota Guerlain Krem pod oczy silicium Krem do twarzy hyaluronic :)

Gość Klara_01
Soraya - Świat Natury -olejek "5 drogocennych olejków" - TO MOJ HIT To fenomenalny kosmetyk, w którego składzie są moje ulubione olejki. Olejki tez odżywiają skórę, sprawiają ze jest miękka i delikatna w dotyku, nawilżona idealnie i gładka. Ja nakładam ten olejek na twarz, szyję i dekolt wieczorem. Sa dziewczyny nakładające rano, pod makijaż ale ja nei mam czasu czekać z pól godziny aż sie to całkowicie wchłonie. w każdym razie skóra po takim nocnym odżywianiu olejkami rano jest zupełnie inna. Bardzo delikatna i aksamitna w dotyku i subtelnie pachnąca.

Gość gość
moje gwiazdy z którymi nie mogę i nie chcę się rozstać to: perfumy DKNY Women i Be Delicous - zielone Cytrus & gorzka pomarańcza odżywka do włosów John Masters Organics Nawilżająca i kojąca maseczka NAFHA olejek arganowy na skórę i na włosy Cranberry Peeling pod prysznic Żurawina Anne Lind Cień do powiek w sztyfcie 01 white Sante Naturkosmetik glinka marokańska Morska mgiełka w aerozolu sól morska & lawenda John Masters Organics to z tych TOP-owych, bo lista ulubieńców jest dłuższa

Gość margolazlotowlosa
wysłałam chłopa po szmpon,a on ptzyniósł mi z biedry litrowa biała butlę za jakies psie pieniadze.trudno-stwierdziłam że będzie słuzył za żel po prysznic,ale musiałam umyc nim głowę.i włoski sa z******te,niczym po najlepszym ziołowym.

Gość baskajaaa
- tusz dorzes maybelline czarny - jestem zadowolona z efektu - peeling drobnoziarnisty z minerałami morskimi i krzemionka z perfecty - doskonale oczyszcza i nie wysusza - farba palette skandynawski blond - wbrew opiniom nie zniszczyla mi ta farba wlosow, farbuje tylko odrosty, a mam odrosty ciemny braz i farba łapie doskonale nie potrzebuje dodatkowego rozjaśniacza, farbuje odrost raz na 3 miesiące - żel do twarzy z AA cera atopowa- nie podraznia i nie wysusza - odzywka do włosów gliss kur - swietnie nawilza

peeling morelowy Soraya- bardzo dobrze ściera martwy naskorek i skora jest mieciutka, bardzo lubie porzadne peelingi mechaniczne, wiec super sie sprawdza w moim przypadku :) tusz do rzes Eveline Volume Celebrities- mam piekne rzesy po nim:) krem cc z bielendy 10 w 1- maskuje to co ma zamaskowac i skora wyglada na wypoczeta, nie mam efektu maski :) peeling do stop z avonu rough skin remover- moze ma dosc nieciekawy zapach, ale bardzo dobrze radzi sobie z martwym naskorkiem na stopach :)

Gość stopik
Odżywka do włosów z Oriflame z serii Milk&Honey - włosy są miękkie, łatwo się roczesują i błyszczą :)