Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szasz

Twój kosmetyczny HIT

Polecane posty

Gość Szasz

Wasze ulubione kosmetyki, których nie zamieniłybyście na żadne inne. Napisz nazwę produktu, markę i uzasadnij swój wybór :-)

Gość gość
o matko, jest tyle tematow takich samych, nie chce mi sie ciagle pisac tego samego :o

Gość Haneczkaaaa
- Himalaya- pelling morelowy do twarzy. - Perfecta- pelling gruboziarnisty z minerałami morskimi do twarzy. - Lierene tonik do demakijażu z micelami - Soraya żel do higieny intymnej z szałwii i rumianku - Ziaja żel do higieny intymnej konwaliowy - mydło Bambino, Palmolive - domowy tonik z gotowanej w garnku kory dębu 9dostępnej w sklepie zielarskim

Gość gość
Laura geller cienie i bronzery, Bioderma Sensibo Light krem

Gość gość
lakiery kolorowe matowe z Avon!!!!

tusz illegal length, kosmetyki alterra, podkład vichy dermablend i pharmaceris toniki i żele do twarzy nivea, vichy, i pewnie was to zdziwi ale masło kakaowe za 2 zł... :D i krem tender care z oriflame waniliowy :D zapach to jedno a dwa to maja super wlasciwosc - nawilzaja najlepiej ze wszystkich przetestowanych kosmetyków - a było ich sporo, obecnie 3 duze kosze do przebrania :p

Gość Haneczkaaaa
cienie do powiek GOSH kredki do oczu BONJOUR tusz do rzęs BONJOUR

-zel antybakteryjny ziaja-med plus szczotka do twarzy -maseczki na bazie glinki zamówiłam sobie teraz olejek arganowy i glinkę białą, mam nadzieje, ze to bedzie mój hit i pieniadze nie zostana wyrzucone w błoto

Gość Haneczkaaaa
* BOURJOIS

Gość Szasz
Arganowy

hmm to zalezy jak masz zniszczone , jeśli mocno to odzywki drogeryjne nic nie dadzą. Ja prawie rok walczylam z wlosami zeby byly w normalnym stanie, tylko ze u mnie to byla masakra :D kombinowalam z kolorami, prostownica co najmniej 2 razy dziennie itp :o

Czasem fajnie popisać o takich d*perelach. Mycie Twarzy: Olej słonecznikowy bezzapachowy 100ml - Biochemia Urody Pielęgnacja Twarzy: masło shea 50ml - 16.90zł - Biochemia Urody **** Mycie Ciała: żel pod prysznic Ylang Ylang 200ml- 8,90zł- Yves Rocher Pielęgnacja Ciała: lotion papaya i mango Sephora **** Włosy: Szampon Ultra Doux avocado i shea 400ml - 8,90zł Balsam z jedwabiem 1000ml - 8,49zł - Forte Sweden Są to lekkie kosmetyki na lato, których używam. Jestem z nich zadowolona.

Zniszczone nie są mocno, ale mam większy problem z wypadaniem. Obawiam się, że jak tak dalej pojdzie to przerzedzenie będzie widoczne :(

Gość gość
alfa lipoic c - cell fusion c baza i filtr w jednym spf 50 z MACa krem nivea :D ampułki azelinowe z de noyles triacneal- avene puder mineralny z clinique almost powder spf 15 tusz high definition szminka nivea szampon bielenda miód z cytryną żel biały jeleń pod prysznic

jednak jestem :P Asiu a uzywasz czegos od wewnatrz?? z suplementów dobra jest skrzypovita i belissa moglabys sie w to zaopatrzyc..do tego olejowanie wlosow - po rycynowym jest wysyp baby hair :D i kozieradka ,mimo ze smierdzi nieziemsko ale efekty w miare:P

Gość gość 33
Asia a ten olej, naftę i żółtka stosowałaś razem czy oddzielnie? Co do kosmetyków, to zmieniam cały czas bo nie trafiłam jeszcze na takie którym bylybym wierna, oprócz jednego......... ;)

Gość gość
1 płyn dwufazowy do demakijażu ziaja 2.płyn micelarny lirene 3. maseczki planet spa z avonu 4. balsam kozie mleko z ziaju 3. peling karmel cynamon farmona

Gość catherineeee pomoz
ja mam bardzo zniszczone olejuje 3 mce kiepskoo z nimi straszny puch o wypadaniu nie wspomne zaciekawilo mnie jak napisalas ze zadne drogeryjne na zniszczone wloski nie pomoga....wlasnie sie o tym przekonalam:( moje wlosy przeszly pare lat na prostownicy farbowanie ostatnio rozjasnianie z ciemnego na blond nie wiem juz co stosowac gdybys mogla mi pomoc:D co do kosmetykow plyn micelarny bielenda tusz do rzes loreal albo max factor

gość 33 ja stosowałam razem jako maseczkę, ale bardzooo bardzo rzadko, dlatego nie zauważyłam specjalnych efektów. Teraz zamierzam robić to częściej :) Sam rycynowy na włosy też stosuję raz na jakiś czas, ale przeważnie tylko na końcówki. Byłam w aptece po kozieradkę, ale nie było, jutro będzie :P i kupiłam maseczkę Biovax. Jutro idę obciąć końcówki i zabieram się za porządną pielęgnację włosów :D Za kilka dni dostanę olejek arganowy więc też nim coś podziałam

Gość gość 33
Asiu dlatego właśnie pytałam czy razem, bo tu na innym temacie kobitka podała taki przepis na taką odżywkę i dziewczyny są zadowolone z niej, jak chcesz wrzucę Ci przepis, ja nie stosowałam bo nie mam zniszcuonych. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Catherineee :D oczywiście że Ci zdradzę to Carmex do ust, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwielbiam :D mój number one, używam go non stop od ok 8 lat i chyba będę do końca życia :D i znalazłam dla niego jeszcze inne zastosowania, m.in. smaruje nim skórki wokół paznokci, ukąszenia komarów, czasami nawet smaruję okolice oczu jak mam opuchnięte. Ale jak tak wczoraj pomyślałam, to mam jeszcze pare kosmetyków: *nr 2 to jedwab do włosów Biosilk, nie pomyślałam o nim, bo jakoś myślałam o kosmetykach do skóry, fantastyczny, pięknie pachnie, nabłyszcza, włosy się lepiej układają, nie tłusty * lubie też kosmetyki Vichy ale nie wszystkie, dla przykładu kremy pod oczy-strata pieniędzy, zresztą kto wie ten wie że ogólnie kremy pod oczy to zagrywka marketingowa, ale np. podkład Couvrance bardzo lubię i co roku na lato go kupuję, tak jak i niektóre kremy z tej firmy, ale to tak raz na jakiś czas. Zresztą kiedyś miałam niezłego bzika na kosmetyki apteczne :O wypróbowałam swego czasu chyba każdy krem jaki się pojawiał, nawet dla kobiet po 50-tce :D :D :D ale człowiek młody i głupi, to wszystko łyknie ;) Teraz lubię ekologiczne kosmetyki do twarzy i ciała, żadna konkretna marka, bo ciąglę szukam ideału :) Pozdrawiam

gość 33 to ja bardzo proszę o ten przepis, bo bardzo sie napaliłam na zmianę wyglądu moich włosów :D Marzą mi się włosy do pasa! Ale na pewno geny mi na to nie pozwolą. Włosy mam po ojcu-cienkie i szybko siwiejące. Taaak, już jako nastolatka ujrzałam pierwszy siwy włos, nieźle co? No cóż, nic nie zaszkodzi jak raz zadbam o nie porządnie. W końcu zainwestuję w sierść, bo przeważnie to tylko cera dostawała najwięcej prezentów. Teraz nawet kremu na noc nie używam w te upały :)

Gość beua33
a ja nie polecam jedwabiu Biosilk, to obecnie jeden z najsłabszych jedwabi, jedwabiów (czy jak to tam się pisze), ma w składzie alkohol (raczej wróg włosów) więc będzie wysuszał na pewno (nie od razu ale po dłuższym stosowaniu). Świetny jedwab ma Marion, Green Pharmacy.

Gość gość
tusz do rzes max factor 2000calorie marion kuracja olejkiem arganowym i... olej lniany do wlosow ;)

Gość gość 33
Bardzo proszę: * jedno żółtko * łyżeczka oleju rycynowego * po kilka kropli nafty i cytryny Razem wymieszać, nałożyć na włosy, zawinąć folią ewentualnie na to ręcznik, trzymać minimum godzinę, umyć włosy. Voila :D Podobno świetnie działa na cieniutkie włosy, daj znać jak zastotujesz, jestem ciekawa twojej opini. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ beua33 To prawda ma alkohol, ale ja nie zauważyłam żeby mi wysuszał włosów, a stosuje już kilka lat, aczkolwiek zwróciłaś mi uwagę na to, więc zaobserwuję ;) Może dlatego że używam go naprzemiennie z innymi, teraz mam Loreal textureli hairmix sublime shine i też go sobie chwalę ;)

dzięki :) Jeszcze w tym tygodniu wypróbuję, teraz siedzę z biovaxem na głowie, w czepku i czapce xD Jutro zamierzam przetestować tą słynną kozieradkę, czytałam dużo o tym i to jest hit. Ciekawe.. Wróciłabym do picia drożdży, ale obawiam się wysypu pryszczy :( To co mnie spotkało po tym napoju to jakaś katastrofa.