Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna czarrownica

MAM DAR JASNOWIDZENIA

Polecane posty

Gość czarna czarrownica

moge pomoc Wam w problemach lub odnalezc osoby zaginione.ne potrzebuje waszych imiom ani dat urodzenia,wystarczy zdjecie Wasze lub zaginionej osoby.nie jestem jasnowidzem na zamowienie,albo cos czuje i widze albo nie.to kwestia sily´´nadawcy i odbiorcy´´,niektorzy sa´zablokowani´´.czekam na 10 postow,wtedy podam swojego,meila i moge zaczac´´analizowac´´.powtrzam,mam dar jasnowidzenia ale nie dziala´´´na zamowenie´´p.s.prosze nie nie zartowac i nie wysylac zdjec osoby zyjecej jako zaginionej!!!

Gość gość
:D:D:D SZKODA ZE NIE WIDZISZ SWOJEJ GLUPOTY

Gość gość
szkoda ze tak to odbierarsz

Gość gość
A tu masz jeszcze więcej zdjęć ! Znajdź choć jedną osobę Rodzina będzie Ci wdzięczna http://zaginieni.pl/

Gość czarna czarrownica
ciezko cos powiedziec moc mnie opuscila,to sie zdarza

Gość czarna czarrownica
no ok jak chcecie,chialam powaznie i chcialam pomoc.trudno sie mowi....

Gość gość
Wysłałem Ci mnóstwo zdjęć W linku powyżej Przestań robić fochy, tylko jeśli rzeczywiście coś potrafisz to przenanalizuj tych ludzi A jak nic nie potrafisz to nie rób sobie jaj z tragedii

Gość gość
jak masz to masz ta dar od samego szatana a on nic zadarmo nie daje

Gość gość
Prawda, bywa, że szatan chcąc posłużyć się człowiekiem naznacza go pewnymi umiejętnościami. Ale bywają i tacy, którzy otrzymują taki lub inny dar od kogoś o wiele, wiele WIĘKSZEGO. Poza tym nasz mózg jest niezbadany. Na co dzień używamy zaledwie maleńkiej jego części, zastosowanie całej reszty jest nieznane. Ale gdyby nie była do czegoś potrzebna, nie było by jej. Człowiek posiada siłę umysłu od urodzenia, tylko niektórzy muszą włożyć wiele wysiłku w jego odblokowanie. Sama zaczęłam zauważać u siebie pewne rzeczy od momentu gdy skończyłam 20 lat, a więc już od pół tora roku. Nie mam żadnych wizji ani nie wchodzę w trans, żadna fantastyka. Po prostu, pewne rzeczy wiem i tyle. Zwłaszcza, jeśli coś dotyczy kogoś bardzo bliskiego. Wielu ludzi tak ma. Niektórzy poruszają przedmioty nie dotykając ich i nawet o tym nie wiedzą, myśląc, że w ich domu zamieszkał jakiś duch, albo inny demon. Często sami jesteśmy sprawcami różnych zdarzeń, choćby pod wpływem długotrwałego stresu.