Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedsiębiorcza Andzia

franszczyzna

Polecane posty

Jak w temacie proszę o pomoc na ten temat czy opłaca się w to wejść ja myślę o sklepie z odzieżą uzywaną .Czy te sklepy funkcjonują na zasadach sklepu firmowego. Co o tym sądzićie? PROSZĘ O POMOC.

Gość andzia lubi miód
a co to jest franszczyzna kojarzy mi się z pańszczyzną:) a tak na serio warunki franczyzy mogą się różnić w zależności od tego, z którą firmą chciałabyś współpracować

rany pomyliłam się wielkie mi halo!!! EWO :-( tylko mnie zastanawia czy na tym można zarobić żeby się za chwilę nie okazała że napracujesz się a wypłaty z ledwością 1500 zł.

Ją odradzam. Nie wiem jaka lokalizacja, jaka marka i jaki procent.Ale ja bym nie chciała franczyzy. Znajoma ma i zarabia na tym 17%. Masakra jakas. Ledwo na czynsz i na pracowników. My mamy dwa sklepy. Jeden normalny drugi typu outlet i ten normalny lepiej ciągnie niż te przeceny. Choć tendencja od jakiś dwóch lat idzie w dół.

Gość andzia lubi miód
ja chciałam swego czasu nawiązać współpracę z 5-10-15 ale jednym z warunków było posiadanie kapitału w wys. 150 tys. złotych (na remont, wystrój, półki, neon itd.), dalej już nie czytałam bo wymiękłam....