Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony2k3

Mam opinię podrywacza na takiego wyglądam a jestem romantykiem

Polecane posty

Gość Zniesmaczony2k3

Oczywiście kobiety na mojej drodze interesuje tylko seks... Tyle że ja chcę NORMALNEGO związku i co D**A ZIMNA, żadna nie chce ze mną związku!!! masakra do łóżka na 1-4 randce to wskakują z radością, oszukują mnie udają uczucia i stwierdzają na koniec że tylko seks je interesuje i spotkania bez zobowiązań... Już kilka razy taki przypadek miałem :(, do tego nie raz kobiety w związkach mnie zaczepiały (w tym małżeńskich!!!) nie wiem o co wam kobiety chodzi dlaczego jesteście takie, ja chcę kochać być kochanym mam duszę romantyka, a traktowany jestem jak podrywacz, przedmiot, zabawka erotyczna, facet na zamówienie... żywy wibrator...

Gość gość
przykro mi to pisać ale widocznie dajesz sie tak traktować. Czemu sie użalasz,że laska Cie potraktowała jak zabawke skoro rżnąłeś sie z nią na pierwszej randce? Jak ktoś tak szybko idzie do łóżka,to niezależnie od płci nie może to byćnic poważnego. Widocznie gustujesz w łatwych laskach,dużo jest dziewic które czekają na romantyczną miłość ale widaćich nie dostrzegasz