Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cześć jest tu ktoś kto się zna

Polecane posty

Gość gość

na parapsychologii , klątwach , duchach itp ? Pytam całkiem poważnie ponieważ już nie wiem jak wytłumaczyć pewien ciąg zdarzeń , który trwa z przerwami od 1991 r. Znając to forum pewnie zaraz zostanę zbluzgany wyszydzony , ale mam nadzieję że zostało tu jeszcze kilku normalnych uzytkowników, z którymi mozna będzie w normalny sposób porozmawiać

no tak, na pewno znajdzie się tu parę poważnych osób, z którymi można porozmawiać o klątwach i duchach :) :) :)

Gość gość
To że Ty Ewa nie wierzysz to nie znaczy że takie rzeczy nie istnieją

Gość gość
Tak w dużym skrócie to wszystko zaczeło się w 1991 jak przyniosłem do domu tak zwane Drzewko szczęścia najlepsze jest to że nie mogę sobie za nic przypomnieć skąd je miałem. Pół roku później straciłem pracę , a mój ojciec się rozpił i w koncu umarł. Straciłem mieszkanie , 12 lat mieszkałem w Markocie tam poznałem obecną żone i urodziły nam się dzieci , Po 12 latach dostalismy miezkanie pierwszego dnia mieszkania tu zepsuła nam się pralka , potem żona straciła pracę , potem ja ni z tego ni z owego. Wiecznie jakiś pech nas prześladuje to tylko takie przykłady ale mógłbym tu pisac i pisać pies nam tu zdechł , wszystko się psuje , w życiu zawodowym i osobistym też nie jest kolorowo bo zawze gdy coś się układa to coś się dzieje z nienacka takiego że wszystko na nowo się wali. Czasem coś stuka ,puka w tym mieszkaniu , ktoś chodzi . To tak w dużym skrócie.

Gość gość
zesraj się na progu to złe nie wejdzie

Gość gość
Mnie,racjonalistce trudno w to "uwierzyć",bo ja muszę -wiedzieć,dotknąć,zobaczyć.Nigdy nie spotkały mnie takie historie ,a strata pracy itd. to zwykłe przypadki życiowe. Nie pomogę,ale życzę bardziej "przyziemnego "spojrzenia na wszystkie przeciwności wynikające po prostu z życia :)

Gość gość
Wszystko mozliwe,ze ktos Cie przeklnal,dajac w prezencie to drzewko.Sa ludzie,ktorzy maja taka moc przeklinania,nawet o tym nie wiemy,nie zdajemy sobie z tego sprawe.Czy to dzieje sie podczas nocy tez?Tzn to stukanie,chodzenie?

Gość gość
autorze! opisałeś typowe życie młodego Polaka!!! wychodzi na to, że wszyscy jesteśmy przeklęci!!!