Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnula1503

pobyt na oddziale na Łubinowej proszę o informacje

Polecane posty

Dziewczyny! Czy będąc już na oddziale jeśli spakuję rzeczy dla dzidziusia podane na stronie internetowej szpitala na Łubinowej to wystarczy, czy mam jeszcze o czymś pamiętać? I napiszcie, czy będąc na sali poporodowej rzeczy osobiste są przenoszone razem ze mną?

Gość MamaJuzWMarcu
ta lista rzeczy jest raczej taka orientacyjna,wymienione sa najistotniejsze,ale do ciebie nalezy wybor czy to wystarczy:)rodzilam na lubinowej,za miesiac bede kolejny raz i z mojego doswiadczenia moge poradzic zabranie pieluszek terowych dla maluszka(przydatne gdy czesto ulewa)wiekszej ilosci wody,kilku przekasek dla siebie i zniecierpilwionego partnera,smoczka-jesli zamierzasz uzywac,kremu na poranione brodawki/silikonowych nakladek,laktatora(czasem niezastapiony!niby mozna wypozyczyc ale wolalam miec swoj)recznikow papierowych..to chyba tyle,reszte zawsze moze ci ktos dowiezc. na miejscu torba wedruje razem z toba-mnie nosil maz-najpierw na przedporodowa gdzie czekaly rowniez kiedy rodzilam.po porodzie wywoza cie na mala salke gdzie spedzasz z dzidzia 2godz w kontakcie"skora do skory"i wtedy maz poszedl po rzeczy bo mialam tam wszystko pod prysznic i dla malej.nastepnie corka poszla na pierwsza kapiel,ja na pierwsza po porodzie,a malzonek wyniosl torbe na poporodowa.i to tyle:) a tak w ogole odnosnie wewntualnyc pytan zapraszam na forum lubinowek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3443705