Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GHOSTT

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Witajcie kobietki . Od 2 tygodni mam dziwne dolegliwości . Mianowicie Z moim chłopakiem uprawilismy sex 3 tygodnie temu . Był to nasz pierwszy raz . Na drugi dzień miałam okres chyba to była @ bo plamienie trwało 3 dni ale było dość obfite . Po jakimś tygodniu zaczęły boleć mnie jajniki . Bolały przez tydzien . Potem bolały mnie plecy głową mam też mdłości i często oddaje mocz . Czuje się też osłabiona . Bolą mnie piersi mam lekko opuchniete narządy różne . Robiłam 3 testy ale wynik był prawie niewidoCzny . Czy to moŻe być ciążą . Zaznaczam że w przyszłym tygodniu idę na bete ale do tego czasu oszaleje . Następna @ powinnam mieć za 5 dni

Gość gość
Jezeli faktycznie masz te dolegliwości i nawet jesli kreska byla slaba to jestes w ciazy. Choc dziwne zebys zaszla dzien przed miesiaczka. A bete juz dzis mozesz zrobic.

Gość gość
Zartujesz????

Gość gość
W ktorym dniu cyklu jestes obecnie i kiedy robilas test? Co znaczy "po jakims czasie"? Te objawy wskazuja na owulacje bo niemozliwe jest zebys zaszla w ciaze przed samym okresem i w dodatku po zajsciu w ciaze dostala okresu!

Gość gość
Aha nuz doczytalam napisalas po jakim tygodniu. Czyli skoro pewna nie jestes ile dni minelo kd okresu to mogla byc jak najbardziej owulacja. A testu nie robi sie piec dni przed spodziewanym okresem bo nie wyjdzie wiarygodny nawet gdybys byla w ciazy to test tak wczesnie ciazy nie wykaze. Zreszta do testu zawsze jest dolaczona ulotka i tam masz napisane kiedy mozna wykonac test.

Spokojnie to nie jest ciąża. Opisane objawy to raczej owulacja. A dzień przed okresem w ciąże nie mogłaś zajść.