Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak wesela

Polecane posty

Gość gość

ale jak to bez wesela?uslyszalam od cioc i wujkow. ja dopiero bede brala cywilniak. za to u moich sąsiadów dwa wesela. żeni się chlopak i druga sąsiadka. sąsiadka pracuje jako kasjerka w tesco i mieszka na stancji z chlopakiem ochroniarzem. hihi.mama razem 2700. stancja.zarcie. nie stac ich na dzieci. ale co tam dzieci.wesele za 30tysiecy musi byc. ja nie rozumiem. nie pracuje nie mam kasy nie robie wesela. a ci sąsiedzi robia chociaz odkladaja na to 5 lat. zwroci nie zwrocil. niech krawcowa bedzie ksiezniczka jeden wieczor ale dla mnei to glupota.

Gość gość
a opowiesz jak to bedzie u was wygladało? też myślę by wesela nie robić :)

Gość daniela81
ja tez nie mialam wesela... tylko podroz poslubna na Dominikane :classic_cool:

Gość gość
masz rację jak tacy chętni wujowie na wesele to niech zasponsorują jak się nie ma kasy, to lepiej zaoszczędzić na wyciczke,meble

Gość gość
wieś wydaje wesela dzieciom, a na studia jak proszą to nie dadzą. w końcu wyjsc za mąz to najwazniejsza rzecz:dd

Gość gość
ja miałam małe przyjęcie weselne na 20 najbliższych osób i jestem zadowolona :) kasa w kieszeni, tych co chciałam zaprosić zaprosiłam, ja nie miałam potrzeby spraszać kuzynów, 5 wodę po kisielu i ciotki które widziałam tylko raz w życiu. pojedliśmy sobie, potańczyliśmy, porozmawialiśmy do 2 w nocy. a za oszczędzoną kasę polecieliśmy sobie na 2 tyg. podróż poślubną :) i tam sobie nie żałowaliśmy :)

Gość DzikJestDziki
a my chcemy ślub w ogóle podczas podróży za granicę :) Tylko my- ZERO gości :) To jest dopiero myśl i od razu podróż poślubna :D

Gość Dupa_Blada
musisz miec jeszcze dwoch swiadkow :classic_cool: