cipekkk 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak 2 napisał: Niektóre laski na tiktoku nawet sex za jakiś kolor oferujom nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 9 godzin temu Za moich czasów to jakiś kremlins był i mama mi zalowala kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Niektóre laski na tiktoku nawet sex za jakiś kolor oferujom Watpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 8 godzin temu co do zsypu to akurat się nie znacie bo od lat nie ma zsypów w wieżowcach i są przerobione na pom gospodarcze były chyba za komuny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Za moich czasów to jakiś kremlins był i mama mi zalowala kupić Chyba gremlins Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: co do zsypu to akurat się nie znacie bo od lat nie ma zsypów w wieżowcach i są przerobione na pom gospodarcze były chyba za komuny Na podlasiu u leżaka są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Chyba gremlins On sam wyglądał jak Gremnlin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: co do zsypu to akurat się nie znacie bo od lat nie ma zsypów w wieżowcach i są przerobione na pom gospodarcze były chyba za komuny Dokładnie takie mam tam magazyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, cipekkk napisał: On sam wyglądał jak Gremnlin Ty wygladasz jak gremlin uszaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ty wygladasz jak gremlin uszaty Kiedyś pisałeś coś innego Nimfusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, cipekkk napisał: On sam wyglądał jak Gremnlin Bylem bardzo ładnym dzieciem wiele ludzi chciało mnie adoptować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, cipekkk napisał: Kiedyś pisałeś coś innego Nimfusi Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Bylem bardzo ładnym dzieciem wiele ludzi chciało mnie adoptować Taki byłeś ładny że jak się urodziłeś to mama zobaczyła w tobie niesamowite podobieństwo do Trynkiewicza dlatego zostałeś Mariuszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, cipekkk napisał: Taki byłeś ładny że jak się urodziłeś to mama zobaczyła w tobie niesamowite podobieństwo do Trynkiewicza dlatego zostałeś Mariuszem Widziałeś siebie? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 19 Napisano 8 godzin temu Nasze dzieci z samicom też by były ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Widziałeś siebie? XD Widziałem i uważam że lepiej wyglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, cipekkk napisał: Widziałem i uważam że lepiej wyglądam Nie widziałeś go. Nie wyglądasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nasze dzieci z samicom też by były ładne małe gobliny. na szczęście ich nie będzie nigdy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nie widziałeś go. Nie wyglądasz. A jak może wyglądać otyły 40 letni prawiczek? Ja kobiety miałem i od 22 roku życia już nie pravik. Edytowano 8 godzin temu przez cipekkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu Twoje by były paskudne jak te czarne gremliny. Ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nasze dzieci z samicom też by były ładne ale ona czuje w tb biedę gdy wpi3rdalasz pasztet z chlebem i nie ma dzieci więc jesteśmy niegrzeczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, cipekkk napisał: A jak może wyglądać otyły 40 letni prawiczek? Ja kobiety miałem. Lepiej niż cycaty szczerbaty batman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Lepiej niż cycaty szczerbaty batman W przypływie szczerości pisałaś do Nimfy że wyglądam jak pewien przystojny aktor i tak właśnie jest. Edytowano 8 godzin temu przez cipekkk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 129 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Za moich czasów to jakiś kremlins był i mama mi zalowala kupić Jak chodzi o tę zabawkę interaktywną to był furby, a nie gremlins. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, cipekkk napisał: W przypływie szczerości pisałaś do Nimfy że wyglądam jak pewien przystojny aktor i tak właśnie Po 10 latach w Rosji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 630 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Dokładnie takie mam tam magazyn magazyn sztucznych c.ipek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 144 Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: co do zsypu to akurat się nie znacie bo od lat nie ma zsypów w wieżowcach i są przerobione na pom gospodarcze były chyba za komuny W "moim" wieżowcu funkcjonują nieprzerwalnie od początku lat 80tych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 12 Napisano 8 godzin temu Nigdy nie byłam w wieżowcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Danger napisał: W "moim" wieżowcu funkcjonują nieprzerwalnie od początku lat 80tych. rodzice mówili że zlikwidowali bo były karaluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 134 Napisano 8 godzin temu moi znajomi mieszkali w wieżowcu 12 i 16 pięter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach